Лайм

Місто знищують: Дмитро Комаров показав Сєвєродонецьк, який знаходиться під постійним обстрілом

"Вони намагаються тут зробити другий Маріуполь"

Дмитро Комаров під час війни їздить містами України та знімає руйнування, які принесла в них російська армія. Після Лисичанську телеведучий вирушив до іншого міста Луганщини – Сєвєродонецьк. Журналіст показав, як живе місто під цілодобовим вогнем ворожої артилерії.

Ведучий програми "Світ навиворіт" прогулявся одним зі спальних районів і зняв на відео розбомблені багатоповерхівки. "Складно знайти будинок, який не постраждав би, - каже Комаров. - Всі будинки постраждалі, вибиті шибки. Навколо мене все таке. Це жесть просто".

Фото: Кадр із відео

"Місто знищують. Тут постійно гримить. Вони намагаються тут зробити другий Маріуполь", - зазначив Дмитро.

Він додав, що у Сєвєродонецьку майже не залишилося мешканців, бо вдома дуже небезпечно перебувати. У місті постійно чути звуки обстрілів та прильоту мін.

"Росіяни не можуть пройти оборону ЗСУ, тому просто здалеку навалюють по житлових кварталах мінами та градами. Війна, де у ближньому бою вони безсилі. Війна на знищення життя здалеку. Арта валить туди, де немає жодних позицій – лише будинки, школи, дитячі садки, лікарні. Їхня мета – максимальна поразка простих людей. Паніка. Жертви. Якщо вони помітили машини та рух людей – полетіли міни", - розповів Комаров.

Ведучий також дав пораду волонтерам та іншим людям, які приїжджатимуть до Сєвєродонецька, як врятуватися під час обстрілу. "Тут дуже важлива навичка швидко розпізнавати свист міни, що підлітає, і за секунду падати обличчям вниз", - сказав Комаров.

У Instagram Дмитро показав вирви у дворі житлового будинку, обгорілі машини, а також поспілкувався із корінними жителями Луганщини.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дмитра Комарова (@komarovmir)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil