Лайм

Буде великий бій: Дмитро Комаров у Лисичанську попросив жителів евакуюватися

Ведучий показав наслідки обстрілів міста

Телеведучий та мандрівник Дмитро Комаров під час війни їздить містами України та знімає руйнування, які принесла в них російська армія. Раніше він показав знищене авіабомбами село на Чернігівщині, а тепер приїхав до Лисичанська Луганської області.

Комаров пройшовся у спальному районі та зняв на відео величезні вирви від авіабомб, зруйновані будинки та автомобілі.

"Немає тут жодних військових позицій українських, жодних стратегічних об'єктів. Будинки всі посічені, знищені машини, гаражі, вирви від авіабомб. Просто нелюди "прасують" східну Україну і називають це у своїх пропагандистських програмах "захистом населення Донбасу". Так виглядає захист, - сказав Комаров. - Гинуть мирні люди, дуже багато. Схоже, від безвиході вони просто "прасують" місто авіабомбами, ракетами, артилерією".

В Instagram Комаров звернувся до мешканців Донецької та Луганської областей із проханням евакуюватися. Ведучий "Світу навиворіт" вважає, що напередодні 9 травня росіяни продовжать бомбити міста Донбасу без розбору, щоб показати по телевізору перемогу.

"На Донбасі та Луганщині зараз включили найпідлішу тактику "захисту" Донбасу - просто вбивати людей та знищувати міста, щоб просуватися вже по випаленій землі. Типу звільнили. На жінок, дітей та старих їм плювати. Все одно потім скажуть по телеку, що "вони самі себе обстріляли". Їдьте з Сєверодонецька. Якщо ваші рідні без інтернету - дзвоніть сусідам, друзям, знайомим. Поки що з міста вийти можна, але кремль хоче зробити тут за масштабами трагедії та руйнувань другий Маріуполь, - попередив Дмитро. - Ворог без честі, совісті та принципів. 9 травня йому важливо повісити своєму населенню на вуха нову брехливу локшину. Заради цього Донецьку та Луганську область, які вони "захищають", прямо зараз стирають з лиця землі. Наші бійці добре дають відсіч. Тому армія Росії, не здатна на чесний бій, просто зносить мирні міста з повітря: авіабомбами, ракетами, артилерією".

За словами Комарова, винищувачі особливо не ціляться, скидаючи на міста свої бомби.

"Багато льотчиків з досвідом уже не хочуть виконувати накази, тому часто літають сцикливі курсанти, яким пообіцяли підвищення у званні та ще якісь плюшки за вбивства. Залетіли, скинули бомби все одно куди і звалили. "Порятунок Донбасу" - це його знищення. "Я бачу ці місця на власні очі, а не по відосикам із телеграма. Буде великий бій. Не силовикам зараз на Сході біля лінії вогню занадто небезпечно. Будь ласка, всі хто близько, їдьте", - попросив він.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля