RU  UA

Дізнатися

Наталія Могилевська поділилася фрагментом пісні-молитви "Діва Марія" з кадрами із зруйнованих міст

Співачка не випадково показала анонс напередодні Великодня

Наталія Могилевська, яка втратила рідну людину на війні, записала проникливу пісню-молитву "Діва Марія". Представити композицію співачка обіцяє найближчим часом, а поки показала фанам короткий фрагмент.

Тизер пісні виконавиця опублікувала на своєму YouTube-каналі та в Instagram, та пояснила, чому вирішила показати анонс нової роботи напередодні світлого свята Великодня.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Війна зробила віруючими навіть скептичних атеїстів. На перший план вийшло духовне… Всі ми, де б не знаходилися, як би не боліло за рідними під обстрілами, спасаємося саме зверненнями до Богородиці чи Христа. Бо знаємо: за ким - любов, щирість і правда, за тим - і вищі сили", - написала Могилевська.

Також співачка зняла до пісні кліп, який записувала у знищених рашистами містах Київщини.

"Побачивши Бучу й Ірпінь і весь той жах, що залишили по собі окупанти, я зрозуміла: ми маємо запам‘ятати все, що відбулося там, на все життя, - пояснює артистка. - Сьогодні ви вже не побачите те, що бачила я, і ті люди, хто водив мене по своїх підвалах, хто дарував мені Біблію з уламком в обкладинці, хто ховав своїх рідних на подвір'ї, хто передав мені сотні відеодоказів жахливих злочинів цих нелюдів...Тому своє нове відео я вирішила знімати там, аби донести світу все, що там сталося, і закарбувати це в пам‘яті назавжди".

  • З початку війни Наталія Могилевська перебуває у Києві, де займається волонтерством та підтримує українців своєю творчістю. Раніше співачка випустила патріотичну пісню "Ми будем стояти".
  • Гурт "Океан Ельзи" презентував пісню "Місто Марії", яку присвятив подвигу захисників Маріуполя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность