Лайм

Небезпека 10 із 10: Дмитро Комаров розповів, як зустрів Великдень у Харкові

Ведучого надихнула сила духу харків'ян та захисників міста

Мандрівник Дмитро Комаров під час війни їздить Україною і показує, як російські окупанти знищують міста та села. Свято Великодня ведучий програми "Світ навиворіт" зустрів у Харкові, який щодня страждає від ворожих обстрілів.

Комаров побував у постраждалих районах та розповів, як надихнули його мешканці та військові, які захищають місто.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Дмитро Комаров (@komarovmir)

"Цей день я провів у Харкові. Місті, яке щодня страждає і перебуває під безперервними обстрілами. Місті, де сьогодні немає безпечного місця. Але при цьому в місті, де непереможні люди. Люди, якими пишаєшся. Як і всією нашою нацією, яка вже стала прикладом для світу. У цьому я переконуюся кожен день, переміщаючись лінією фронту. І сьогодні переконався в черговій раз. У храмах Салтівки, найбільш постраждалого житлового масиву в місті, де більшість будинків підірвані", - написав телеведучий у Instagram.

Комарова захопила енергетика людей, які два місяці живуть у підвалах, але при цьому випромінюють добро та позитив.

"Священик, незважаючи на мінометні обстріли, бере ящик пасок і йде по підвалах - особисто вітати людей у укриттях. Я посміхався, спілкуючись із чудовою командою Патрульної Поліції, яка сьогодні доставила до Харкова з польського кордону Благодатний вогонь", - розповів Дмитро.

Особливу гордість викликали в нього непереможні українські військові.

"Завдяки цим людям сьогодні по всій країні ми можемо відзначати Великдень. А ті міста, куди не прийшла війна, живуть повноцінно, люди можуть гуляти з дітьми вулицями. Завдяки героям, які мало сплять, перебувають у полях, країна живе, - пише він. - До мурашок. Тому якщо зараз ви в безпечному місці - будь ласка, хоча б подумки подякуйте нашим бійцям, подумайте про ЗСУ. Передайте енергію. Повірте, тут так важко і гаряче, що неможливо передати словами. Небезпека 10 з 10. Кожен військовий здійснює щоденні подвиги".

Дмитро Комаров також привітав українців із Великоднем. Він упевнений, що добро обов'язково переможе зло, а правда переможе брехню.

"Вітаю! Особливий, світлий, важливий день. День, коли варто згадати 10 заповідей. У заповідях є відповідь, на чиєму боці правда, а хто пішов проти Біблії та законів життя. Той, хто йде проти заповідей, приречений на поразку".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil