Лайм

З дівчиною та батьками: лідер Kalush Orchestra показав, як святив паски

У коментарях шанувальники припустили, що артист приїхав до свого рідного Калуша

Лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк поділився сімейними фото, на яких показав, як святив паски цього року. На знімках поруч із ним позували його батьки та кохана дівчина Олександра.

Відповідні кадри виконавець опублікував на своїй сторінці у Instagram. Він не уточнив, де саме знаходиться, але у коментарях під постом шанувальники припустили, що артист приїхав до свого рідного Калуша.

Фото: instagram.com/kalush.official

"На першому фото: я, мама та мала. На другому фото: тато, мама та Грам. Христос Воскрес!" - говориться у підписі до знімків.

Фото: instagram.com/kalush.official

Відомо, що обраницю співака звуть Олександра Білобров. Їй 21 рік. З нею артист познайомився у березні 2021 року. У своєму Instagram дівчина раніше зізнавалася, що дуже пишається талантом та досягненнями коханого.

Фото: instagram.com/bilobrov_oleksandra

"З появою тебе в моєму житті все стало інакше ... спокійніше, впевненіше і з думкою: "Нарешті я тебе знайшла". Пишаюся твоїми досягненнями, творчістю, талантом і вмінням переконувати (ти знаєш, про що я). Та і взагалі твоїми поглядами на життя, прагненням до кращого, супер зарядженими мріями та цілями… Ти надихаєш і мотивуєш кожного, хто поряд з тобою, став авторитетом для багатьох людей через свою працьовитість і не тільки… Хочу, щоб ти знав, щоб ти не робив чи де б ти не був - завжди буду поряд, підтримуватиму і піклуватимусь", - написала вона.

Нагадаємо, гурт Kalush Orchestra на "Євробаченні" виконає пісню Stefania. "Стефанія – так звати мою маму. Цю пісню я присвятив їй. Це щирий та душевний трек, у якому є український етнокод. Європа дуже кайфує від цього стилю", – розповідав Олег Псюк. Музиканти не записуватимуть свій виступ, а поїдуть до Турину і наживо заспівають на сцені конкурсу.

Фото: instagram.com/kalush.official

66-й пісенний конкурс "Євробачення-2022" проходитиме в італійському місті Турин на арені Pala Olimpico. Півфінали відбудуться 10 та 12 травня, а гранд-фінал – 14 числа. Гурт Kalush Orchestra виступить у першому півфіналі під номером 6.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа