Лайм

Він проходить важкий період усвідомлення: Гордон зізнався, як ставиться до Дудя

Журналіст висловив свою думку

Український журналіст Дмитро Гордон дав інтерв'ю Славі Дьоміну, у якому розповів про своє ставлення до російського журналіста Юрія Дудя. Гордон зазначив, що знає його Юрія як людину порядну і безкомпромісну.

"Юрій Дудь є етнічним українцем (він виїхав з України в чотири роки) – це перше. Друге - я давав інтерв'ю Юрію Дудю, інтерв'ю дуже хороше на мій погляд. Воно набрало вже 31 млн переглядів, і займає четверте місце в списку найпопулярніших інтерв'ю. Що стосується Юрія Дудя, я провів з ним день, і мені він здався чесною і порядною людиною, чесною навіть до дрібниць якихось... Ось я давно таких людей не бачив. Ми говорили на різні теми, і там, де я ще, можливо, пішов на компроміс якийсь, він мені здався дуже безкомпромісним. Мені це сподобалося в ньому", - заявив Гордон у програмі "Слава+".

"Я думаю, що йому важко. Я думаю, що він поїхав з Росії. Я точно не знаю, але думаю, що він поїхав. Я думаю, що він проходить важкий період усвідомлення всього того, що наробила його країна. він ще скаже своє слово, як сказав своє слово Максим Галкін, до якого я відчуваю нескінченну повагу", - також додав він.

Фото: instagram.com/gordondmytro

Крім того, український журналіст сказав, що не поспішає засуджувати росіян усіх підряд. Проте він назвав імена деяких російських артистів, відношення яких змінилося назавжди.

"Давайте не забуватимемо те, що люди жили в цій країні, може навіть не підозрюючи, на що вона здатна. Обростали побутом, сім'ями, квартирами, машинами, славою – в раз усе це зруйнувати і залишитися ні з чим не в кожного вистачає сил. А може потрібен час для того, щоб якусь базу собі підготувати, ще щось... Я не поспішаю нікого засуджувати. Я засуджую однозначно тих, хто є гвинтиками у цій бездушній російській машині вбивства. Я засуджую всією душею Газманова, Расторгуєва, Машкова, Бабкіну, Баскова - ось усю цю х**** прокляту. Ось їх засуджую міцно. Людей, які або взагалі мовчать, або виступили пізніше – у жодному разі не засуджую. У Росії саджають, терміни дають за те, що щось кажуть. Тому я б не поспішав із такою реакцією", - пояснив Гордон свою позицію.

  • Тим часом Максим Галкін відкрито заговорив про військові злочини своєї країни та емоційно засудив обстріл Одеси.
  • Російська акторка Лія Ахеджакова зробила нову заяву через два місяці повномасштабної війни. Вона зазначила, що відносини між українцями та росіянами вже ніколи не будуть такими, як були раніше, а якщо щось зміниться, то станеться це дуже нескоро.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ