Лайм

Джамала потужно виконала Ave Maria Шуберта на благодійному матчі "Боруссія" - "Динамо": відео

За гру вдалося зібрати 400 тисяч євро

26 квітня лідерка гурту The Hardkiss Юлія Саніна та співачка Джамала виступили на благодійному матчі "Боруссія" - "Динамо", що відбувся в Дортмунді. Саніна виконала національний гімн України, а Джамала вперше заспівала фрагмент Ave Maria Шуберта.

У своєму блозі в Instagram Джамала зізналася, що присвятила виконання композиції усім маріупольцям, які зараз, як ніхто інший, потребують допомоги. "Заспівала у Дортмунуді фрагмент Ave Maria Шуберта. Вперше. Це присвята всім маріупольцям та заклик якнайшвидше прийти їм на допомогу", - написала артистка під відео.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Jamala (@jamalajaaa)

"Багатотисячний стадіон почув і "1944", і гімн України – у виконанні Юлії Саніної. Сподіваюсь, так само як глядачі благодійного матчу "Динамо" – "Боруссія" чули українську музику, світ почує всі заклики українців до підтримки. Сотні маріупольців ховаються у підвалах "Азовсталі". Серед них – багато дітей. Вони щодня чекають на порятунок та уявляють своє нормальне життя. Без постійних обстрілів та страху", - також говориться у публікації.

Підтримати виконавиць прийшла і телеведуча Маша Єфросініна, яка згодом назвала зібрану за гру суму – 400 тисяч євро.

Фото: instagram.com/stories/mashaefrosinina

"Повний стадіон звучить в унісон…Минулого разу ледь стримувала сльози. Сьогодні ж був інший настрій. Боротися і перемагати. Україна переможе!" - написала на своїй сторінці в Instagram Юлія Саніна.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Юлия Санина (@the_hardkiss)

Нагадаємо, що в одному з укриттів заводу "Азовсталь" у Маріуполі, який 24 години на добу перебуває під обстрілами російських окупантів, залишається багато поранених, яким неможливо надати повноцінну медичну допомогу. Маріупольська міська рада опублікувала страшні кадри звідти. "Так виглядає шпиталь в одному з укриттів "Азовсталі". Страшні фото. Але світ має знати, що відбувається", - говориться у підписі до знімків.

  • Тим часом Вакарчук заспівав із 3-річним хлопчиком та захисником України на концерті "Океан Ельзи" у метро. Зібрані кошти підуть на допомогу дітям, що постраждали від війни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре