Лайм

Kalush Orchestra креативно відповіли на запит організаторів "Євробачення" зробити фото перед конкурсом

Артисти знайшли спосіб показати приховану красу своєї країни

Гурт Kalush Orchestra, який цього року представлятиме Україну на "Євробаченні", дав креативну відповідь на запит організатора пісенного конкурсу зробити фотосесію у найкрасивіших місцях рідного краю. Так, музиканти показали фото зі Львова.

На знімках артисти позували на тлі скульптур Латинського катедрального собору, які загорнуті у тканину та обкладені мішками з піском. Саме у такий спосіб в Україні намагаються зберегти пам’ятки скульптури й архітектури від російських загарбників, повідомляє "Суспільне".

Фото: suspilne.media

"Цим фото ми хотіли показати, що, хоч зараз вона прихована, - наша країна красива, мультикультурна та різноманітна. Те, як наші люди відстоюють свою свободу, вражає сьогодні весь світ. В той самий час кожне місто дбає про свої пам’ятки, з великою турботою - у цьому ми теж бачимо красу", - пояснив детальніше лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк.

Крім того, раніше Псюк розсекретив, чим виступ на "Євробаченні" відрізнятиметься від Нацвідбору. За його словами, іншими будуть костюми та сама постановка.

"Можу сказати, що костюми будуть інші, ніж на Нацвідборі, і постановка також буде інакшою. Ми зараз готуємося. Доводиться готуватися у такому екстрарежимі через те, що довгий час у нас не було можливості навіть разом зібратися. Ми репетирували онлайн. Але за рахунок нашої працелюбності можу сказати: ми підготуємося навіть краще за тих, у кого не було таких обмежень", - заявив виконавець.

Фото: instagram.com/kalush.official

Нагадаємо, 66-й пісенний конкурс "Євробачення-2022" проходитиме в італійському місті Турин на арені Pala Olimpico. Півфінали відбудуться 10 та 12 травня, а гранд-фінал – 14 числа. Гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania виступатиме у першому півфіналі під номером 6.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності