Лайм

Що за дикість: Катя Осадча засудила Оксану Білозір за публічні погрози українським співачкам судом

І запросила її заспівати на благодійних концертах

Українська співачка та колишній нардеп Оксана Білозір звинуватила своїх колег у порушенні авторських прав та погрозила їм судом. Вчинок народної артистки України, яка під час війни влаштовує публічні розбірки, обурив Катю Осадчу.

Білозір опублікувала в соцмережах гнівні дописи, де "наїхала" на трьох українських співачок за те, що вони "нахабно переспівують" її пісні на благодійних концертах. "Невже не вистачає творчої фантазії та свого креативного мислення? Нагадую, що війна війною, а закони в Україні працюють! Хочете отримувати листи-щастя!?", - написала вона.

Фото: instagram.com/oksana_bilozir

Зокрема, у артистки виникли питання до Олі Полякової та її пісні "Коліскова для України". За словами Білозір, це переспів її пісні "Свіча" про Геноцид українців через Голодомор.

Також співачка зазначила, що Тоня Матвієнко використала у своїй творчості її пісню "Коханий", яку Ігор Білозір присвятив їй та Квітці Цісик, а Ольга Полежака - "Кленову баладу", яку вона "прожила та вистраждала як учасник бойових дій у двох війнах".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oksana Bilozir (@oksana_bilozir)

Заява народної артистки України обурила Катю Осадчу. Телеведуча, наслідуючи приклад співачки, написала допис у Instagram, у якому публічно присоромила її за висловлювання.

"Ну що ж за дикість… Можна написати особисто співачкам свої невдоволення, попросити наступного разу питати дозволу на виконання.. але ось так публічно влаштовувати срач?", - обурюється телезірка.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Оксано Білозір, при всій повазі, це не гарно під час війни влаштовувати такого роду розбірки, - звернулася ведуча до співачки. - Всі роблять те що можуть і де можуть. Співають, збирають, допомагають, зараз потрібно підтримувати кожне починання і ініціативу, а не грозитимя судом. Ми б всі були раді побачити Ваше виконанння пісень на благодійних концертах".

Звинувачення Білозір обурили й Олю Полякову. Співачка з'явилася у коментарях Осадчої та назвала заяву народної артистки "тупим піаром".

"Притягнути мене в суд? На якій підставі? Музика належить Мирославу Скорику, а текст авторський, Олександра Вратарьова. Білозір до моеї пісні немає ніякого відношення, це взагалі просто тупий піарпід час війни…Це дикість якась!", - написала Полякова.

Фото: instagram.com/kosadcha

  • Раніше Катя Осадча назвала артистів, які мають забрати український паспорт. Ведуча акцентувала увагу на тому, що паспорт нашої держави і право називатися українцем треба заслужити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil