Лайм

Пісня нашої перемоги: лідер Kalush Orchestra пояснив, у чому феномен хіта "Стефанія"

Виконавець назвав можливу причину

Лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк розкрив секрет популярності пісні "Стефанія", яку добре знають та співають не лише в Україні, але й далеко за її межами. За словами артиста, вся справа у тому, що у період війни ця композиція почала набувати багато нових змістів.

"Пісня "Стефанія" - однойменна пісня, яка присвячена моїй мамі. В цій пісні взагалі немає ні одного слова про війну. Тільки після початку війни вона почала набувати дуже багато нових змістів", - розповів Псюк у програмі "ЖВЛ".

"Багато людей почали її сприймати, як "Україна - моя мати", або просто сумувати за своїми матерями. І таким чином пісня стала дуже вірусною. І зараз, можна сказати, в серцях дуже багатьох українців. І дуже багато людей називають її "піснею нашої війни", як гімн. Якщо вже так, то я хотів би назвати її піснею нашої перемоги!" - також додав він.

Відомо, що під час Нацвідбору мама виконавця Стефанія була за лаштунками конкурсу. Вона приїхала із Калуша до Києва, щоб підтримати сина та зробити йому сюрприз. На питання ведучого про те, чи поїде мама до Турину, Олег відповів, що такий варіант є дуже малоймовірним.

Фото: Youtube

"Ні, в Турин не поїде. Це ж типу був сюрприз від неї. Хоча я не знаю, бо там же не було попередження. Може вона і в Турин приїде з сюрпризом. Вона мене на Нацвідборі дуже здивувала, бо подолати з Калуша до Києва 600 км – це не так просто. Тому я їй дуже вдячний", - зізнався артист.

Розповів Псюк і про те, чи поїде з ним його дівчина Олександра: "Ми поки вирішуємо. Якщо і приїде, то десь вже у самому кінці. Ми ж їдемо на два тижні, і це дуже відповідальна річ".

Фото: instagram.com/bilobrov_oleksandra

Нагадаємо, що Олександрі Білобров 21 рік. З нею співак познайомився у березні 2021 року. У своєму Instagram дівчина раніше зізнавалася, що дуже пишається талантом та досягненнями коханого.

"З появою тебе в моєму житті все стало інакше ... спокійніше, впевненіше і з думкою: "Нарешті я тебе знайшла". Пишаюся твоїми досягненнями, творчістю, талантом і вмінням переконувати (ти знаєш, про що я). Та і взагалі твоїми поглядами на життя, прагненням до кращого, супер зарядженими мріями та цілями… Ти надихаєш і мотивуєш кожного, хто поряд з тобою, став авторитетом для багатьох людей через свою працьовитість і не тільки… Хочу, щоб ти знав, щоб ти не робив чи де б ти не був - завжди буду поряд, підтримуватиму і піклуватимусь", - написала вона.

  • Організатори "Євробачення" розповіли, яким буде виступ Kalush Orchestra та де дивитися концерт. "Гурт, який представляє країну, теж виконує важливу місію щодо популяризації України", - сказав голова правління Суспільного Мовлення Микола Чернотицький.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни