Лайм

Дуже сумна у неї ситуація: Євген Синельников пояснив мовчання Регіни Тодоренко про війну

Режисер шоу "Орел і Решка" розповів, чому ведуча обрала таку позицію

Одеситка Регіна Тодоренко, яка живе та будує кар'єру в РФ, віддала перевагу мовчати про війну в Україні. Свою позицію ведуча пояснила тим, що вона не хоче руйнувати сім'ю з російським співаком Владом Топаловим, проте Євген Синельников упевнений, що справа не лише в цьому.

Ведучий та режисер шоу "Орел і Решка" багато років співпрацював з Тодоренко і після повномасштабного вторгнення Росії в Україну написав їй. "Я пишу: "Регіно, тут у тебе є єдиний шанс. Приїдь сюди і голосно розповідай про те, що там відбувається. Тоді може бути, що ти маєш майбутнє в Україні", - розповів Синельников у програмі "Зе Інтерв'юер".

Фото: instagram.com/synelnykov_yevgen

Євген зазначив, що у неї там "сумна ситуація": вона все розуміє, плаче, але мовчить.

"Як мені здається, там люди набагато більше злякалися цієї ситуації. Нам нема чого втрачати, ми стоїмо до останнього: або ми перемагаємо, або програємо. А там усі намагаються якось схитрувати, щоб можна було і чіпсики рекламувати, і щоб тебе не прикрили. Ось українці об'єдналися, у нас з'явилася нація, а у них навпаки... Кожен сам за себе... Може, всі й думають проти Путіна, але ні в кого немає сміливості сказати це вголос, бо всі поодинці", - каже режисер.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Синельников вважає, що Тодоренко не каже правди про війну в Україні, бо боїться за своє життя.

"У мене є інформація, вона не перевірена, але вона є, що 22-23 лютого обдзвонювали всіх блогерів і казали: "15 років тобі та всім членам твоєї родини, якщо ти хоч щось скажеш", - поділився режисер.

Крім того, Регіна, як і всі російські зірки, мовчить, тому що звірства і кровопролиття знаходяться десь далеко, а в них у Москві все добре.

"Вони цього всього не бачать, вони сидять там. Що їм Інстаграм від'єднали? Ну і що, я тебе прошу. Десь там відбувається ця війна, у них там все добре, вони ходять на двіжушки, тусуються. Ну, дорожче стало. .. Москва дуже нормально живе, у них все дуже добре, а та більшість, яка живе у бруді, вона нічого і не вирішує... Їм не потрібно нічого міняти, вони не хочуть, їм наср*ти", – впевнений Євген.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита