Лайм

Нутром росіяни: Коля Серга звернувся до Регіни Тодоренко та інших українців, що мовчать у Росії

Ведучий записав емоційне звернення

Микола Серга поставив крапку у публічному конфлікті з Регіною Тодоренко, яка не знайшла в собі сил назвати війною вторгнення російських військ в Україну. Екс-ведучий "Орла і Решки" записав відео, в якому звернувся до колишньої колеги та інших "нейтральних блогерів".

Серга, який приєднався до ЗСУ для захисту рідної Одеси, вважає, що мовчання Тодоренко про війну розкрило її справжню сутність, і навіть синій український паспорт не робить її громадянкою України.

Фото: Instagram

"У тебе, Регіно, майже 8 млн підписників, з них більше половини – це жителі Росії. Завдяки українському проекту "Орел і Решка" вони полюбили тебе і довіряють тобі. Отже, прислухаються до тебе. І коли вони бачать твою реакцію на війну росії в Україні, де росія "не є агресором", де "шкода мирне населення", але "винних немає", і тим більше події не більш серйозні, ніж твій гардероб, вони роблять для себе висновки. Що ніякого терору та геноциду з боку Росії немає. "Хибна тривога". Можна повертатися до повсякденних справ і розважатися, - сказав Серга. - Фраза "зупиніть війну", кинута в нікуди, це спроба зайняти відразу два стільці. Тільки так зробити не вийде, адже знаходяться вони занадто далеко, і один із них - рідкий".

Також шоумен згадав про друга Аліка, якого було вбито окупантами в Бучі. Колись Регіна Тодоренко була з ним у романтичних стосунках, але навіть це не змусило її публічно засудити Росію.

"Ти запитала, чому я тобі не написав на особистий номер про смерть Аліка. Регіно, у мене до тебе немає нічого особистого. Можливо, вчасно висловлена тобою та твоїми колегами позиція змогла б уберегти життя Аліка та тисячі інших життів. До того ж, за півтора місяці війни ти, маючи мій особистий номер, не написала мені жодного слова. Твоє мовчання - твоя активна позиція", - заявив він.

Серга розповів, що має друзів-росіян, які виходять на мітинги незважаючи на постійні затримання та суди, збирають допомогу для української армії та біженців із України.

"Громадянин - це не колір паспорта, за яким ти літаєш. Громадянин - це вчинки, зроблені для твоєї країни. Для тієї країни, яку ти для себе обрав. І так само, як є українці духом, але поки що з червоним паспортом, а є нутром росіяни, але поки що із синім", - сказав він.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Микола Серга (@thekolya)

Одеситка Тодоренко чекає на другу дитину від російського співака Влада Топалова, з яким живе в Росії. Раніше вона говорила, що не обговорює "політичну ситуацію", щоб не зіпсувати стосунки із чоловіком.

"Час розставить все по своїх місцях. Я бажаю тобі народити здорову дитину. І сподіваюся, що незважаючи на виховання та настрої в сім'ї, вона виросте гідною людиною. І колись у неї буде можливість відвідати батьківщину матері та побачити, від якої гарної і розквітаючої країни вона відмовилася на користь матеріальної стабільності, - сказав Серга. - Із Днем визволення Одеси від зрадників".

Крім Тодоренко, Коля Серга також згадав у своєму зверненні інших блогерів з РФ - "Івлєєвих, що веселяться, Алін Астровських, що розтікаються у жалю, Сабурових, що істерично зриваються, вічно релаксуєчих Джиганів і переляканих Ані Лораків".

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео