Лайм

Тобі треба повернути український паспорт: Анатолій Анатоліч звернувся до Регіни Тодоренко

Екс-ведуча шоу "Орел і Решка" родом із Одеси

Після початку повномасштабної війни в Україні більшість українських знаменитостей виступили на захист своєї країни. Зірки висвітлюють події у соцмережах, займаються волонтерством, а деякі самі вступають до лав захисників України. Проте далеко не завжди українського громадянства достатньо, щоб щиро висловити ставлення до вторгнення РФ.

Одеситка Регіна Тодоренко, яка живе в Росії разом із чоловіком Владом Топаловим, відмовилася говорити про війну та засуджувати дії країни-окупанта. За це проти неї ополчилися колеги, серед яких – Анатолій Анатоліч. Телеведучий записав до Тодоренко відеозвернення та закликав її відмовитися від українського паспорта.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

"Мовчання таких, як Регіна, - це страшний злочин, - заявив шоумен. - Популярність - це не лише $5000 за пост, поїздки на Мальдіви по бартеру та заробіток на тупеньких підписницях, на своєму інфоциганстві. Популярність - це ще величезна відповідальність перед тими, хто зробив тебе популярним. Популярність – це показувати правду, коли з екранів телевізорів ллється суцільна пропаганда”.

Мовчання Тодоренко та інших зірок РФ з українськими паспортами Анатоліч назвав зрадою тих українців, які втратили життя, будинки, змушені були залишити країну. Такими зрадниками він назвав Марув, Артура Пірожкова (Олександра Реву), Джигана, Анну Сєдокову.

"Регіно, у тебе українських паспорт. З ним зручно їздити безвізом, і напевно американська віза у тебе в українському паспорті. Це велика гордість в усьому світі, мати український паспорт. Я думаю, тобі потрібно повернути його назад в Україну. Розумію, що сама ти сюди навряд чи поїдеш, дуже небезпечно... Але ти можеш покласти його в нагрудну кишеню одному з окупантів, які пруть на нашу землю... Не факт, що паспорт доїде до нас цілим, але ти спробувати можеш", - заявив телеведучий.

За слово "війна" в Росії можуть посадити у в'язницю, але Анатолій Анатоліч вважає, що Тодоренко має достатньо грошей, аби залишити країну тиранії і виїхати за кордон у безпечне місце.

"У Регіни український паспорт, вона може жити в будь-якій точці світу і говорити правду, просто говорити слово "війна". Але вона обрала інший шлях. У неї чоловік російський, і він їй каже: "Нікуди не суємося, сидимо поки що тут, дихаємо на попі рівно". Так, думаю, і Джиган думає. Але вже не вийде, хлопці", - сказав він.

Нагадаємо, що після 24 лютого Тодоренко постила в соцмережах примирливі пости про "мир" та "дружбу народів". 1 березня вона розмістила пост із фотографією дітей у реанімації, але жодного слова не сказала про те, що Росія розпочала війну. Після цього її соцмережі заповнили абстрактні публікації про кохання та стосунки у змішаних сім'ях, які не можуть знайти згоду під час "політичних криз".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита