Лайм

Їжа не лізла: Маша Єфросиніна розповіла про сильне схуднення під час війни

У телеведучої зник апетит

Війна вплинула на життя кожного українця. Через величезний стрес у людей пропадає апетит, що часто призводить до зниження ваги. З такою проблемою зіткнулася Маша Єфросиніна. Телеведуча, яка півжиття присвятила темі схуднення, зараз втрачає кілограми без жодних дієт та фізичних навантажень.

"У мене перші тижні не було апетиту, - ділиться ведуча з журналісткою "ЖВЛ". - Я - людина, яка все своє життя мріяла бути тонкою і стрункою, дивилася в дзеркало і розуміла, що щось не те. Не було апетиту, не лізло. Навіть якщо я щось під крик чоловіка запихала, воно лізло назад".

Фото: Кадр із відео

Сьогодні апетит потроху повертається, але ведуча не думає про їжу і здебільшого харчується "щоб вижити" та "щоб були сили працювати".

Єфросиніна додала, що вона також не може займатись спортом, немає сили. Єдині фізичні навантаження зараз – це щоденні піші прогулянки з дітьми.

"Я намагаюся ходити пішки з дітьми. У нас є таке правило: скрізь, де можна дійти, ми йдемо. Жодного транспорту, жодних допоміжних штук", - розповіла вона.

Маша Єфросиніна до війниФото: instagram.com/mashaefrosinina

Маша Єфросиніна наголосила, що все, що її раніше хвилювало і здавалося чи не найголовнішим у житті, зокрема, її зовнішній вигляд, відійшло на другий план.

"Якби мені сказали, що я виходитиму з брудною головою, із шпильками, без мейку по 5-8 разів на день на весь світ у прямі ефіри, я б посміялася, - каже 42-річна зірка. - Мені навіть моя мама і моя дочка кажуть: "Приведи себе до ладу". А я кажу: "Не можу". Я не можу зараз підійти до дзеркала і зробити мейк, це буде неприродно до мого стану зараз".

  • Раніше Маша Єфросиніна висловилася про Собчак та Кіркорова. Телеведуча пояснила, чому російські знаменитості під час війни в Україні виявилися гіршими.
  • А також жорстко відповіла путінському прихвостню Баскову. Знаменитість впевнена, що зірки-рашисти бачили знімки вбитих російськими окупантами мирних жителів

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа