Лайм

Антон Птушкін зробив фото з Патроном, і тепер йому заздрить вся Україна

Блогер на власні очі побачив, як працює сміливий малюк

За два місяці війни пес Патрон став справжнім народним героєм. Про хороброго малюка знімають сюжети, його малюють художники, а незабаром, можливо, він з'явиться на марках "Укрпошти". З хвостатим помічником чернігівських саперів мріє зробити фото кожен українець, але поки він зайнятий важливою роботою вдається це не всім.

Днями український тревел-блогер Антон Птушкін приїжджав до Чернігова знімати сюжет про місто-герой. Там екс-ведучий "Орла та Решки" зустрівся з Патроном, де той продемонстрував свою небезпечну роботу. У перервах між пошуком вибухонебезпечних предметів героїчний малюк сфотографувався з гостем.

Фото: instagram.com/patron_dsns

"Сьогодні я зустрівся з Антоном Птушкіним - українським радіо- та телеведучим, діджеєм та відеоблогером. Заслуженим журналістом України та просто позитивною та доброю людиною", - написав Патрон на своїй сторінці в Instagram.

Антон також похизувався знімком із Патроном і показав, як працює цей безстрашний пес. Також ці кадри з'явилися на чернігівських пабликах.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Love Chernihiv Чернігів (@love.chernihiv)

У коментарях заздрять Птушкіну, зазначаючи, що блогеру пощастило зробити фото з народним улюбленцем.

"Я теж хочу фото з Патрончиком", "Пощастило Птушкіну", "Заздрю Антону", "Клас, ну і щастить деяким! Я теж хочу фотку з Патроном", "Чому Антон, а не я?", "Оце Птушкіну пощастило! Заздрю", - пишуть користувачі мережі.

До речі, фотографією з Патроном може похизуватися не лише Антон Птушкін, а й Дмитро Комаров. Журналіст зустрівся із помічником ДСНС під час візиту до Чернігова на початку квітня.

"Познайомився із зіркою. Патрон - легендарний пес, який працює у ДСНС України у Чернігові та допомагає у розмінуванні. Для мене ця зустріч ще чимось особлива. Розповім пізніше, коли можна буде", - поділився мандрівник.

Фото: instagram.com/komarovmir

Патрон – джек-рассел, який живе та працює на Чернігівщині у підрозділі Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Милий дворічний пес навчений шукати міни, гранати, снаряди та інші вибухівки, що не розірвалися. Завдяки Патрону чернігівські сапери знешкодили понад сто ворожих боєприпасів.

Фото: instagram.com/patron_dsns

  • Раніше пес Патрон зустрівся із пацієнтами дитячої лікарні Охматдит. Чотирилапий помічник саперів нагадав дітям про небезпечні "подарунки", які залишив ворог.
  • Антон Птушкін відреагував на 50-річну заборону в'їзду до Росії. Блогер лаконічно висловився у соціальних мережах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни