Лайм

Після Львова в Борислав: Анджеліна Джолі відвідала ще одне місто в Україні

Знаменитість приїхала із гуманітарною місією

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі після візиту до Львова заїхала до міста Борислав (Львівська область). Вона відвідала дітей у навчально-реабілітаційному центрі "Гармонія".

Про це повідомляє Бориславська міська рада на своїй сторінці в Facebook. Знаменитість поспілкувалася вихованцями навчально-реабілітаційного закладу, а також дітьми-переселенцями, яких евакуювали з Луганщини.

Фото: facebook.com/boryslavrada

"Голлівудська зірка та пані посол ООН у справах біженців Анджеліна Джолі сьогодні, 1 травня, завітала в місто Борислав у КЗ ЛОР НРЦ "ГАРМОНІЯ". Акторка та її команда прибули до дітей з подарунками, гарним настроєм. Також пані посол поспілкувалася з дітьми з Луганщини", - говориться у підписі до знімків.

Фото: facebook.com/boryslavrada

Фото: facebook.com/boryslavrada

Нагадаємо, Джолі приїхала в Україну з важливою метою – допомогти українцям. Відомо, що ще в у перші дні війни вона висловилася проти вторгнення РФ у незалежну Україну та закликала зупинити війну. Разом із колегами з ООН у справах біженців Анджеліна займається організацією допомоги українцям, які були змушені покинути свої домівки через російську агресію.

Фото: facebook.com/boryslavrada

Фото: facebook.com/boryslavrada

"Як і багато хто з вас, я молюся за людей в Україні. Я і мої колеги з Управління Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців зосереджені на тому, щоб зробити все можливе для забезпечення захисту біженців у регіоні. Ми вже бачили повідомлення про жертв та людей, які почали залишати свої будинки у пошуках безпечних місць. Ще рано говорити про те, що може статися, але значення цього моменту для народу України та для міжнародного правопорядку неможливо переоцінити", - написала акторка в перші дні війни в Україні.

Фото: facebook.com/boryslavrada

  • Раніше Анджеліна Джолі відвідала дітей з України в італійській лікарні. Знаменитість також зустрілася з лікарями та медсестрами, які дбають про біженців.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil