Лайм

Фагот показав підрослого сина, якого вчить поводитися зі зброєю: фото

Музикант служить у лавах територіальної оборони Києва

З початку повномасштабної війни соліст гурту ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта, як і багато українських музикантів, захищає країну від російських окупантів. Співак змінив мікрофон на зброю, а мирні захоплення на бойові.

Артист показав, як проводить час із сином, коли ненадовго повертається додому. Фагот опублікував у Facebook дві фотографії, на яких Микита переймає військовий досвід батька. На першому знімку музикант показує своїй дитині, як тримати зброю, на другому – підліток успішно повторює.

Фото: facebook.com/olegfahot.mykhailiuta

"Відтепер дозвілля з нащадками набуло інших сенсів… на жаль… але саме так ми побудуємо те, що маємо побудувати! Слава Україні!", - написав Михайлюта.

Фото: facebook.com/olegfahot.mykhailiuta

Фагот записався до лав територіальної оборони Києва 28 лютого. Музикант зазначив, що "всі, хто може тримати зброю, мають це зробити, бо це наша земля і відступати нам немає куди".

Микита – єдиний син 48-річного Михайлюти. Хлопчика народила колишня дівчина співака на ім'я Анастасія, коли він уже зустрічався з Ольгою Навроцькою. За 12 років стосунків музикант та дизайнер так і не завели спільних дітей.

  • Раніше Фагот розповів, чому його кохана не бачить себе матір'ю та як спілкується з його сином від попередніх стосунків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil