RU  UA

Дізнатися

Фагот показав підрослого сина, якого вчить поводитися зі зброєю: фото

Музикант служить у лавах територіальної оборони Києва

З початку повномасштабної війни соліст гурту ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта, як і багато українських музикантів, захищає країну від російських окупантів. Співак змінив мікрофон на зброю, а мирні захоплення на бойові.

Артист показав, як проводить час із сином, коли ненадовго повертається додому. Фагот опублікував у Facebook дві фотографії, на яких Микита переймає військовий досвід батька. На першому знімку музикант показує своїй дитині, як тримати зброю, на другому – підліток успішно повторює.

Фото: facebook.com/olegfahot.mykhailiuta

"Відтепер дозвілля з нащадками набуло інших сенсів… на жаль… але саме так ми побудуємо те, що маємо побудувати! Слава Україні!", - написав Михайлюта.

Фото: facebook.com/olegfahot.mykhailiuta

Фагот записався до лав територіальної оборони Києва 28 лютого. Музикант зазначив, що "всі, хто може тримати зброю, мають це зробити, бо це наша земля і відступати нам немає куди".

Микита – єдиний син 48-річного Михайлюти. Хлопчика народила колишня дівчина співака на ім'я Анастасія, коли він уже зустрічався з Ольгою Навроцькою. За 12 років стосунків музикант та дизайнер так і не завели спільних дітей.

  • Раніше Фагот розповів, чому його кохана не бачить себе матір'ю та як спілкується з його сином від попередніх стосунків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии