Лайм

Фанати "Євробачення-2022" проголосували за фаворитів перед конкурсом: на якому місці Україна

Гурт Kalush Orchestra має високі шанси на перемогу

Перший півфінал "Євробачення-2022" відбудеться вже 10 травня у Турині, де представники України гурт Kalush Orchestra вийдуть на сцену під номером 6 і заспівають вже відому пісню "Stefania". І поки шанувальники чекають на цю подію, на сайті пісенного конкурсу їм запропонували взяти участь у голосуванні та визначити своїх фаворитів.

На Eurovisionworld з’явилася відповідна таблиця із голосуванням. Результати можна побачити лише після того, як користувач мережі проголосує за свого улюбленого артиста.

Фото: Фото: eurovisionworld.com

Так, можна побачити, що на першому місці опинилася Італія, за яку фанати віддали більше 13 тисяч голосів. На другому – Швеція із кількістю голосів 12 874. На третьому – Іспанія, яка набрала трішки менше голосів, ніж Швеція. На четвертому – Україна. У перемогу нашої країни вірять трішки більше 9000 користувачів, які вже встигли проголосувати.

Італію на цьогорічному "Євробаченні" представлятиме дует Mahmood та Blanco із піснею "Brividi". Відомо, що саме з цією композицією артисти перемогли на музичному фестивалі у Сан-Ремо, і вона вже стала справжнім хітом. За тиждень кліп "Brividi" зібрав понад 16 млн переглядів, а живий виступ - 9,8 млн. Крім того, трек увійшов до топ-10 найпопулярніших пісень на Spotify у всьому світі.

Представницею Швеції є Cornelia Jakobs з піснею "Hold Me Closer". Корнелія Джейкобс народилася 9 березня 1992 року. Її батько - шведський рок-музикант й учасник гурту The Poodles - Джейкоб Самуель.

Шанель Терреро (Chanel) буде представляти Іспанію на пісенному конкурсі "Євробачення-2022" з піснею "SloMo". Chanel – співачка, танцівниця та акторка, яка народилася на Кубі і живе в Іспанії з чотирьох років. Конкурсну пісню для неї написала команда авторів, яка працювала з такими виконавцями, як Мадонна, Black Eyed Peas, Брітні Спірс, Рікі Мартін, Мерайя Кері та Нікі Мінаж.

Гурт Kalush Orchestra представить Україну на "Євробаченні-2022" із піснею "Stefania", яку лідер колективу Олег Псюк присвятив своїй мамі. За останні два місяці, в період війни в Україні, композиція набула ще більшої популярності. Окрім України, вона посідає перші місця у хіт-парадах Польщі, Литви, Молдови та інших країн. Пісня про маму Стефанію стала хітом у TikTok: її додають як саундтрек до зображень біженців, відео вибухів та бойових дій. "Всі відчувають зв'язок із піснею", - сказав Олег Псюк.

  • Також дізнайтесь, як учасники "Євробачення" зустріли українську делегацію. За словами голови української делегації Оксани Скибінської, всі виконавці дуже підтримують Україну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil