RU  UA

Дізнатися

Фанати "Євробачення-2022" проголосували за фаворитів перед конкурсом: на якому місці Україна

Гурт Kalush Orchestra має високі шанси на перемогу

Перший півфінал "Євробачення-2022" відбудеться вже 10 травня у Турині, де представники України гурт Kalush Orchestra вийдуть на сцену під номером 6 і заспівають вже відому пісню "Stefania". І поки шанувальники чекають на цю подію, на сайті пісенного конкурсу їм запропонували взяти участь у голосуванні та визначити своїх фаворитів.

На Eurovisionworld з’явилася відповідна таблиця із голосуванням. Результати можна побачити лише після того, як користувач мережі проголосує за свого улюбленого артиста.

Фото: Фото: eurovisionworld.com

Так, можна побачити, що на першому місці опинилася Італія, за яку фанати віддали більше 13 тисяч голосів. На другому – Швеція із кількістю голосів 12 874. На третьому – Іспанія, яка набрала трішки менше голосів, ніж Швеція. На четвертому – Україна. У перемогу нашої країни вірять трішки більше 9000 користувачів, які вже встигли проголосувати.

Італію на цьогорічному "Євробаченні" представлятиме дует Mahmood та Blanco із піснею "Brividi". Відомо, що саме з цією композицією артисти перемогли на музичному фестивалі у Сан-Ремо, і вона вже стала справжнім хітом. За тиждень кліп "Brividi" зібрав понад 16 млн переглядів, а живий виступ - 9,8 млн. Крім того, трек увійшов до топ-10 найпопулярніших пісень на Spotify у всьому світі.

Представницею Швеції є Cornelia Jakobs з піснею "Hold Me Closer". Корнелія Джейкобс народилася 9 березня 1992 року. Її батько - шведський рок-музикант й учасник гурту The Poodles - Джейкоб Самуель.

Шанель Терреро (Chanel) буде представляти Іспанію на пісенному конкурсі "Євробачення-2022" з піснею "SloMo". Chanel – співачка, танцівниця та акторка, яка народилася на Кубі і живе в Іспанії з чотирьох років. Конкурсну пісню для неї написала команда авторів, яка працювала з такими виконавцями, як Мадонна, Black Eyed Peas, Брітні Спірс, Рікі Мартін, Мерайя Кері та Нікі Мінаж.

Гурт Kalush Orchestra представить Україну на "Євробаченні-2022" із піснею "Stefania", яку лідер колективу Олег Псюк присвятив своїй мамі. За останні два місяці, в період війни в Україні, композиція набула ще більшої популярності. Окрім України, вона посідає перші місця у хіт-парадах Польщі, Литви, Молдови та інших країн. Пісня про маму Стефанію стала хітом у TikTok: її додають як саундтрек до зображень біженців, відео вибухів та бойових дій. "Всі відчувають зв'язок із піснею", - сказав Олег Псюк.

  • Також дізнайтесь, як учасники "Євробачення" зустріли українську делегацію. За словами голови української делегації Оксани Скибінської, всі виконавці дуже підтримують Україну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии