Лайм

Логунова пригрозила Дмитру Ступці назвати реальну причину розлучення та знищити його кар'єру

Стиліст прокоментувала слова колишнього чоловіка

Поліна Логунова відреагувала на інтерв'ю Дмитра Ступки, в якому той назвав причину їхнього розлучення. Дівчині не сподобалася заява актора про її зраду, і вона пригрозила знищити кар'єру колишнього обранця.

"Якщо я скажу реальну причину, це знищить твою кар'єру. Якщо я докладу фото - це знищить тебе як особистість. Якщо я додам рахунки допомоги тобі після всього. Я думала, ти мудріший. Я не зруйнувала твоє життя після пережитого. Ти вирішив осквернити моє ім'я... У тебе завжди були погані порадники", - написала Логунова у себе в "сторіз".

Фото: instagram.com/polinalogunova

Дмитро та Поліна розійшлися через 6 років шлюбу. Логунова причину розриву не називала, але натякнула, що вони "не зійшлися характерами". За словами стилістки, вони з актором перестали жити разом у січні і буквально одразу вона зустріла нового чоловіка, за якого зараз збирається заміж.

Ступка ж заявив, що у його колишньої коханої почалися нові стосунки тоді, коли вони ще жили разом. Проте він зазначив, що не засуджує Логунову, а навпаки, підтримує її та розуміє, чому так склалося.

Фото: instagram.com/stupka777

Поліна Логунова та Дмитро Ступка одружилися у березні 2016 року. 25 квітня 2017 року у пари народилася дочка Богдана. Після розлучення батьків, 5-річна дівчинка живе з мамою та її майбутнім чоловіком-американцем у США.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа