Лайм

Зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна назвала єдиного колегу з РФ, який підтримав Україну

Актор знімався у багатьох українських серіалах

Анна Сагайдачна, яка зіграла роль Наталі Дорошенко в українському серіалі "Кріпосна" каналу СТБ, розповіла, хто з її російських колег підтримав Україну. Акторка змогла назвати лише одне прізвище.

В інтерв'ю "Зірковому шляху" артистка зізналася, що з початку війни вона більше не підтримує зв'язку з акторами з РФ та не може більше називати їх колегами, крім одного - Кирила Кузнєцова.

Фото: kino-teatr.ru

"Він єдиний, кого я зараз можу називати колегою, оскільки він повністю на стороні України і намагався виїхати і покинути РФ, але його не випустили. Як то кажуть, його там прийняли, - поділилася Анна. - Він багато тут знімався, як і величезна кількість інших акторів, таких як Антон Батирьов та інших, які просто не виїжджали звідси".

Фото: instagram.com/annasagaidachnaya

Із Кузнєцовим Сагайдачна знімалася у новому чотирисерійному серіалі "Зведена" каналу "Україна", прем'єра якого мала відбутися 26 лютого.

Акторка також висловилася і про українських колег. За словами Анни, з початку війни вона до багатьох змінила своє ставлення, проте спілкуватися з ними та підтримувати зв'язок вона не перестане. Прізвища акторів Сагайдачна називати не стала.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували