Лайм

Я не людина світу: Сергій Бабкін відхрестився від порівнянь із Саном із гурту 5'Nizza

Артист пояснив свою позицію

Український виконавець Сергій Бабкін, який із сім'єю виїхав до Німеччини у період війни в Україні, презентував пісню під назвою "Победная". У новій композиції артист заспівав про "малого", якого послав до Росії і попросив сипнути ціаніди в чашку верхівки, вбити царя, порівняти із землею Червону площу. Бабкін звернувся до нього: "Малый на тебя надежда, малый. Нас таких, как ты, навалом, но ты один из тех редких нахалов, что не при каких делах не умрет".

І поки українці насолоджуються прослуховуванням нового народного хіта, громадяни РФ заявляють, що "такі треки ще більше розпалюють ворожнечу між двома народами". Так, користувач мережі на ім'я Олексій висловив відповідну думку, а також закликав Бабкіна "брати приклад" з його напарника по гурту 5'Nizza Андрія Запорожця ("Сан") – учасника музичних колективів SunSay та 5'Nizza.

Фото: instagram.com/babkin_official

"Сергій, я шоці! Одне питання: "Навіщо?". Ви тільки більше підливаєте у вогонь ворожнечі між людьми! Не всі ж у Росії підтримують війну! Не можна всіх під один гребінець рівняти! Краще беріть приклад з вашого напарника по 5'Nizza, Sun - людина світу!" - написав росіянин у коментарях в Instagram.

На що Бабкін дав змістовну відповідь: "Олексію, я анітрохи не хочу виправдовуватися перед вами. Але! Якщо ви уважно слухали пісню, то могли помітити, що кожен куплет починається зі слів: "Малий, злітай у рішку на верхівку". Чи всі росіяни себе вважають "верхівкою"? Пісня – звернення з проханням до справедливості, щоб вона дала по п*пі конкретним людям. Конкретним, розумієте? Жаль, що ви не бажаєте того ж. І я не людина світу. Я – українець, мій дім – Україна!".

Фото: instagram.com/babkin_official

Нагадаємо, Андрій Запорожець отримав скандальну популярність через виступи в Росії та тимчасово окупованому Криму. Раніше в інтерв'ю радіо "Аристократи" він заявляв, що не збирається припиняти свою діяльність в РФ, адже SunSay там має аудиторію, яка формувалася роками. Крім того, напередодні вторгнення РФ в Україну артист потрапив у черговий скандал через заплановані гастролі в країні-агресорі.

Фото: instagram.com/5nizza_official

Проте у квітні лідер гурту SunSay заявив про наклеп з боку російських агентств, які продовжують анонсувати його концерти на території РФ. Виконавець зазначив, що залишається в Україні та не планує вирушати на гастролі до країни, яка розв'язала війну в Україні.

"Привіт. Я зараз перебуваю в Україні. Вся інформація про концерти на території Росії – це брехня. Я не знаю, кому це потрібно, і навіщо ви це робите. Це буде на вашій совісті!" – сказав музикант у своєму зверненні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу