Лайм

Помер актор із серіалу "Друзі" Майк Хагерті - йому було 67 років

Він зіграв другорядну, але яскраву роль

На 68-му році життя помер американський актор Майк Хагерті, найбільш відомий роллю містера Трігера в комедійному серіалі NBC 1990-х років "Друзі".

Про смерть артиста повідомили на сторінці сіткому в Instgaram. Колеги актора також опублікували найулюбленіший фрагмент з фільму з ним - танець з Джоуї (Мет Леблан). Причини смерті не уточнили.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Friends (@friends)

"Сім'я "Друзів" оплакує втрату Майка Хагерті, нашого власного містера Трігера. Наші думки з його сім'єю, друзями, колегами та шанувальниками. Вип'ємо за останній танець", - сказано у дописі.

Майк Хагерті народився в Чикаго, штат Іллінойс (США) 10 травня 1954 року. Закінчив університет Іллінойсу в Чикаго.

Фото: NBC

За свою кар'єру Хагерті знявся у багатьох фільмах та телесеріалах, у тому числі "За бортом", "Сайнфелд", "Відчайдушні домогосподарки", "Мартін", "Весела компанія", "Брати Вейенси", "Вгамуй свій ентузіазм", "Чудові роки", "Тримайся, Чарлі", а нещодавно зіграв роль Едда Міллера у комедії "Хтось десь".

"Майк Хагерті привніс стільки радості, гумору і тепла у всі свої виступи, включаючи його останню роль Еда Міллера в "Хтось десь". Ми глибоко засмучені звісткою про його смерть і висловлюємо наші співчуття його близьким", - написали на сторінці HBO Max.

Фото: instagram.com/hbomax

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита