RU  UA

Дізнатися

Лілія Ребрик розповіла про "найважчий день народження в житті" - їй виповнився 41 рік

Телеведуча поміркувала про прості радощі мирного життя

8 травня 41 рік виповнився не лише Потапу, а й Лілії Ребрик - українській актрисі та телеведучій. В Instagram знаменитість розповіла, як живе у Чернівцях під час війни та кому вдячна за прості повсякденні радощі.

"Мені - 41. І це - найважчий день народження в моєму житті. Але я намагаюся посміхатися: мої діти у відносній безпеці, вони граються, сміються, сваряться, і іноді я все ж таки почуваюся так, як було в мирні часи. На мить, але - на дуже цінну мить", - зізналася Ребрик.

За словами телеведучої, відчувати радість мирного життя їй допомагає весна – квіти у маминому дворі, шум на дитячому майданчику, аромат кави з кав'ярні через дорогу, знайомі з дитинства вулиці. Все це стало можливим лише завдяки захисникам, які щодня стримують російських окупантів.

"Тим, що я сьогодні можу відчувати ці миті, я зобов'язана воїнам, які тримають наше небо, які захищають кожен шматочок нашої землі, - пише Лілія. - Їм усім, які зараз - міць, мужність, твердість та незламність".

Найбільше знаменитість хоче, щоб кожен із захисників повернувся додому живим, тому замість подарунків попросила всіх бажаючих надіслати кошти Фонду "Повернись живим".

"Я дуже хочу, щоб кожен із них ПОВЕРНУВСЯ ЖИВИМ. З перемогою. Додому. Щоб усміхався, впускав у свою душу весну, дарував комусь квіти, відчував мир: не на мить - хоч і на дуже цінну - а назавжди", - написала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Александр Усик поборол Тайсона Фьюри. Украинские звезды эмоционально отреагировали на историческую победу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Украинский боксер Александр Усик победил Тайсона Фьюри и стал чемпионом мира. Жена спортсмена Екатерина Усик эмоционально поздравила любимого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир