Лайм

Kalush Orchestra з'явилися на церемонії відкриття "Євробачення-2022" у чорному: фото та відео

Учасники гурту тримали в руках прапори України

У неділю, 8 травня, в Італії відбулася церемонія відкриття "Євробачення-2022", де представники 40 країн пройшлися урочистим коридором. Представники від України Kalush Orchestra вийшли шостими і публіка зустріла їх гучними оплесками.

Артисти з гурту Kalush Orchestra для особливого заходу обрали одяг повністю чорного кольору, проте лідер Олег Псюк все ж вирішив залишити свій фірмовий аксесуар - рожеву панаму. В руках музиканти тримали синьо-жовті прапорці. Відповідні фото та відео опубліковані на сторінці suspilne.eurovision у Instagram.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Ведучий церемонії звернувся до Kalush Orchestra українською мовою: "Ласкаво просимо на пісенний конкурс Євробачення". А ведуча поцікавилася у хлопців, наскільки важливо поєднувати сучасну музику з народним жанром.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

"Це концепція нашого гурту, вона була ще давно в нас. І саме зараз ми розуміємо, наскільки це актуально – підняти нашу стару культуру й об'єднати з новою. Саме тому це зараз настільки цікаво людям в цілому світі", – заявив Псюк.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Церемонія відкриття "Євробачення-2022" відбулася в День матері, і гурт Kalush Orchestra зазначив, що шанувальники можуть привітати своїх матерів, увімкнувши їм конкурсу пісню "Стефанія". "Пісня присвячувалась моїй мамі ще дуже давно. Але, так, сьогодні День матері, тому рекомендую всім привітати своїх матерів і можна включити їм нашу пісню", - сказав лідер колективу.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Нагадаємо, в Україні конкурс "Євробачення-2022" можна буде подивитися онлайн на телеканалі UA: КУЛЬТУРА, на YouTube та інших діджитал-платформах. 1 півфінал відбудеться 10 травня, 2 півфінал – 12-го, а фінал – 14 травня. Гурт Kalush Orchestra виступить у першому півфіналі під номером 6.

  • Рокери The Rasmus заспівали "Stefania" з Kalush Orchestra і заговорили про співпрацю. У ролику можна побачити, що спочатку вони заспівали уривок "Стефанії", а пізніше – всесвітньо відомої композиції The Rasmus – In the shadows.
  • Послухайте топ-7 найкращих пісень "Євробачення-2022", які складуть конкуренцію Kalush Orchestra. Україна бореться за перемогу у конкурсі із сильними учасниками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші