Лайм

Маша Єфросініна розповіла, як живе в Європі з двома дітьми після виїзду з України

Зірка поділилася подробицями

Українська телеведуча Маша Єфросініна з дочкою та сином зараз перебуває за кордоном, а її чоловік Тимур Хромаєв залишився в Україні. У своєму блозі в Instagram знаменитість розповіла, як змінилося життя їхньої родини після переїзду.

Зірка поділилася, що її дочка Нана та син Сашко вчаться уживатися разом, у той час як їхня зіркова мама освоює нові для себе навички в господарстві. Вона додала, що 18-річна дочка стала для неї не лише справжньою опорою у цей непростий час, а й близькою подругою.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Тільки вони і я - це все, що в мене зараз є: моє перше материнство в абсолюті. 18 років і 7 років вчаться уживатися 24/7, не маючи тепер свого простору. У мене ж нарешті не розповзаються по сковорідці сирники, я навчилася прасувати під час робочих зумів, і знаю, як відіпрати чорні плями з білих шкарпеток (вийшло з п'ятого разу). Наночка стала одночасно і моєю найближчою подругою, і нянькою Сашуні, і моїм плечем... Вона бачила мої істерики, і вона ж змусила мене в якийсь момент взяти себе в руки. Ми обидві, навіть по черзі, не встигаємо задовольняти всі питання молодшого про росію, війну, путіна і коли ми повернемося додому", - написала Єфросініна у своєму пості.

Телеведуча зазначила, що за кордон з ними поїхав і їхній улюбленець - собака на прізвисько Ялта. "І ще, ми взяли з собою собаку. Нашу стару, не зовсім здорову Ялту.. Тому що, коли залишали дачу, на якій ховалися, Саша запитав: "Ми їдемо, щоб не загинути, так що ми залишимо тут Ясю одну, гинути?"... Тепер ми завжди, тупо завжди, всі разом, всі в шерсті і все робимо спільно! І разом, з самого першого дня війни і до цієї секунди, ми троє дуже не хочемо, щоб хтось помирав ..." – висловилася Марія.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Знаменитість додала, що на даний момент не хоче постити якісь красиві фото в той час, як багато українських мам та їхніх дітей продовжують страждати через російську агресію, яка триває в Україні вже третій місяць.

"Я сьогодні не хочу постити жодних наших гарних фото чи навіть селфі, бо моє серце зараз із усіма українськими матерями, у яких життя забрало все, але залишило дітей! А мої молитви та сльози назавжди з тими матерями, які своїх дітей у цій війні поховали", - написала Єфросініна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Як представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil виступили у фіналі конкурсу 11 травня

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug