Лайм

Через війну справою ніхто не займається: Злата Огнєвіч знову поскаржилася на переслідування

"Він не дає мені спокою, постійно пише"

Українську співачку Злату Огнєвіч уже кілька років поспіль переслідує чоловік на ім'я Вадим Лебідь. Він уже тривалий час погрожує їй та її родині, через що артистка змушена була написати заяву до поліції, порушника затримали. Проте незабаром його відпустили, бо суддя не стала розглядати справу.

Зараз цією справою ніхто не займається через війну в Україні. Однак Огнєвіч поскаржилася на те, що навіть воєнний час у країні не заважає переслідувачу і далі надокучати їй. У Instagram-stories виконавиця розповіла, що зустріла чоловіка, коли виїжджала з парковки.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Сьогодні він з'явився у житловому комплексі, де я живу. Я виїжджала з парковки. Я не буду вам показувати це відео, тому що в мене просто немає сил. Через те що зараз війна, цією справою ніхто не може зайнятися. Я просто покажу один зі скрінів листування, де він мене ображає. Він не дає мені спокою, постійно пише", - сказала Огнєвіч.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Крім того, співачка заявила, що Вадим Лебідь працює у службі таксі "Bolt". Вона звернулася до засновників цієї компанії і попросила його звільнити, адже, за словами знаменитості, цей чоловік є психічно хворим.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"У мене прохання до служби таксі "Bolt": у вас працює Вадим Лебідь. Будь ласка, звільніть його! А всім, хто користується цією службою таксі, хочу сказати: будьте обережні, тому що він психічно хвора людина. Я просто вас попередила. Я дуже сподіваюся, що це повідомлення побачать люди, які керують службою таксі "Bolt". Я вірю у вашу людяність і сподіваюся на допомогу мені, як жінці, яка просто не має захисту і не має виходу з цієї ситуації. Але в майбутньому я точно доведу цю справу до кінця", - також додала Злата.

Нагадаємо, Вадим Лебідь родом із Черкаської області, 1981 року народження. Чоловік систематично погрожував вбивством виконавиці, переслідував та відправляв повідомлення у різні соціальні мережі. 25 січня поліція за підтримки КОРД затримала переслідувача за місцем проживання, але вже через добу його відпустили.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита