Лайм

Kalush Orchestra випустили потужний кліп "Стефанія" - його знімали у зруйнованих містах під Києвом

Відео присвятили українським матерям

Переможці "Євробачення-2022" Kalush Orchestra презентували офіційне музичне відео на пісню "Stefania". Матеріал для кліпу знімали у містах, зруйнованих російськими окупантами.

Зйомки відео проходили у квітні за кілька тижнів після звільнення Київщини від ворожих військ.

"Це відео було зняте у Бучі, Ірпіні, Бородянці, Гостомелі, містах біля Києва, які постраждали від жахів російської окупації. Присвячується відважним людям України, матерям, які захищають своїх дітей, усім, хто віддав життя за свободу. Кожному чоловікові, жінці, кожній невинній дитині, - йдеться в заяві Kalush Orchestra, яка з'являється наприкінці кліпу. - У війни в Україні багато облич, але обличчя наших матерів підтримують життя в наших серцях у найтемніші часи" .

Фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк розповів, що колись присвятив цю пісню своїй мамі Стефанії, а коли розпочалася війна, вона набула багато нових сенсів.

"Хоча в пісні немає жодного слова про війну, у багатьох пісня стала асоціюватися з мамою Україною. Більше того, суспільство почало називати її гімном нашої війни. Але якщо Стефанія тепер гімн нашої війни, я б хотів, щоб вона стала гімном нашої перемоги", - сказав він.

У Instagram Псюк додав, що кадри відео "б'ють дуже глибоко та боляче". На відео жінки-військові у зруйнованих містах забирають дітей із палаючих та розбомблених будинків, відводять їх до мам.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо