Лайм

Це лише початок: фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк привітав себе з днем народження

"Протягом всього мого життя я змінювався, змінювались мої погляди та пріоритети"

Україна перемогла у фіналі "Євробачення-2022": Kalush Orchestra із піснею "Стефанія" вийшли на сцену під номером 12 у першій частині шоу. Незважаючи на аполітичну позицію конкурсу, лідер українського колективу Олег Псюк скористався унікальною нагодою і перед величезною аудиторією заявив про те, що потрібно негайно рятувати Маріуполь та "Азовсталь". У понеділок, 16 травня, фронтмен колективу святкує свій день народження. Музикантові виповнилося 28 років.

На честь свята виконавець опублікував пост у своєму блозі в Instagram, де розповів детальніше про пережитий досвід. Він зізнався, що багато із запланованих цілей вже встиг досягнути, після чого змінювались його пріоритети та він сам.

Фото: instagram.com/kalush.official

"Йо. Сьогодні мені стукнуло 28. Багато цілей в моєму житті вже виконано і пророблено декілька бібліотек задач. Народившись в Калуші, я отримав багато притаманної емпірики і було не так просто її урізноманітнити. Протягом всього мого життя я змінювався, змінювались мої погляди та пріоритети", - написав Олег.

Артист зазначив, що є у нього ключові якості, які допомагають йому рухатися по життю та отримувати бажане - працелюбність, цікавість і "захламність".

Фото: instagram.com/kalush.official

"Але завжди були декілька якостей, які мною рухали, і які б я ніколи ні на що не проміняв. Працелюбність, цікавість і моя захламність у всьому, за що б я не брався. Дякую, що ви завжди зі мною, це тільки початок", - додав Псюк.

Музикант народився в 1994 році в Калуші, місто в Івано-Франківській області. Після дев’ятого класу він влаштувався працювати на будівництво, пізніше вступив до Калуського політехнічного коледжу. Також працював на кондитерській фабриці і на заводі, де виготовляв бетонні кільця для колодязів.

Фото: instagram.com/kalush.official

Протягом усього цього часу Олег продовжував писати реп та виступав на розігріві у місцевих виконавців. Першим треком став трек на класну керівницю. З 2019 — фронтмен гурту Kalush. Співпрацює з Alyona Alyona, Христиною Соловій, Jerry Heil, гуртом "Океан Ельзи". У інтерв‘ю бізнес-виданню Forbes український репер заявив, що його дитячою мрією є записати фіт з іконою американського хіп-хопу Емінемом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято