Лайм

Кіт Степан із Харкова отримав престижну премію блогерів у Каннах

І допоміг зібрати кошти для України

Кіт Степан з Харкова, який став справжньою зіркою TikTok і Instagram, отримав престижну премію в індустрії інфлюєнсеров і блогерів - World Influencers and Bloggers Awards 2022. На церемонію нагородження в Каннах пухнастий українець прийшов із синьо-жовтим метеликом, щоб нагадати усьому світові про події в Україні.

Фотографії із заходу улюбленець публіки опублікував в Instagram. Хвостатий переможець позував поруч із нагородою та на руках у італійського блогера Khaby Lame. "Дякую всім, я дуже щасливий", - поділився емоціями Степан.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Степан (@loveyoustepan)

На заході було організовано збір коштів для українських дітей, які постраждали від російської агресії.

"Після вторгнення Росії в Україну 24 лютого весь світ згуртувався навколо добрих справ і допомоги потерпілому від війни народу України - і блогерська спільнота не могла залишитися осторонь. Наша мета - підтримувати українські благодійні організації, які надають гуманітарну, освітню та психологічну допомогу дітям. Особливо під час війни діти є найбільш уразливою категорією населення, і вони потребують вашої допомоги", - сказано на сайті премії.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Степан (@loveyoustepan)

Ще три місяці тому Степан жив звичайним життям блогера: розважав підписників постами, з'являвся на сторінках знаменитостей, рекламував люксові бренди, давав інтерв'ю відомим телеканалам. Проте 24 лютого, із приходом на українську землю рашистів, його життя різко змінилося. Разом із господаркою він був змушений тікати з Харкова у безпечніше місце.

Фото: instagram.com/loveyoustepan

Наразі пухнастий блогер перебуває за кордоном, звідки дуже допомагає рідній Україні. Степан зібрав понад $10 тисяч для допомоги тваринам, які постраждали від війни. А тепер своєю участю у WIBA Awards-2022 допоміг зібрати кошти для маленьких українців.

Фото: instagram.com/loveyoustepan

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків