Лайм

Наскільки потрібно любити гроші: Міка Ньютон висловилася про Ані Лорак, Тодоренко та колег у Росії

Співачка пояснила, чому вони обрали позицію мовчати

Міка Ньютон засудила відомих українок, таких як Регіна Тодоренко та Ані Лорак, які після повномасштабного вторгнення Росії в Україну залишилися жити та будувати кар'єру в країні-агресорі, а також жодного слова не сказали про війну. Співачка впевнена, що причина такої позиції – гроші.

"Мені цього ніколи не зрозуміти. Наскільки потрібно любити гроші, щоб мовчати, - сказала вона в інтерв'ю "Зірковому шляху". Міка також розповіла, що її дуже розчарувала Поліна Гагаріна, яка виявилася рашисткою. У перші дні війни Ньютон написала в Instagram, щоб ті, хто підтримує Росію та путінський режим, відписалися від неї, і російська співачка зробила це першою.

Поліна Гагаріна на рашистському концерті, присвяченому окупації Криму Фото: Кадр із відео

"Я її [Поліну Гагаріну] знаю дуже багато років і мені було дуже прикро. Я думала, що вона літає по світу і читає новини різних країн. Я розумію, що росіяни, які жодного разу в житті не відкривали книгу – неосвічені люди, і що Путін сказав у це треба й вірити. А коли людина досягла якогось успіху, ти ж думаєш, що це інтелектуал, просто так гроші ніхто не заробить, треба бути розумною людиною. І коли такі люди як Ані Лорак, Регіна Тодоренко... І ти сидиш і думаєш: "Що ж таке відбувається?". Ви маєте можливість виїхати в інші країни. Я вважаю, якщо людина талановита, вона може заробити гроші у будь-якій точці світу", - впевнена Міка Ньютон, яка вже багато років живе у США.

Ані Лорак та Регіна Тодоренко Фото: Кадр з відео

"Я розчарована, але якщо вони показують себе в такому світлі, то, може, нам і не потрібні такі артисти, може і не потрібно, щоб такі люди називали себе українцями", - наголосила вона.

Представниця України на "Євробаченні-2011" зізналася, що готова пробачити артистам, які заробляли у РФ, але після 24 лютого змінили свою позицію. А тих, хто вибір зробив на користь грошей, - вважає нелюдями.

  • Раніше Міка Ньютон розповіла про сестру, яка працює у ЗСУ, і зараз у Львові продовжує захищати нашу країну.
  • Читайте також, як у жовтні минулого року Міку Ньютон запросили виступити в Росії, але почули "ні" – співачка нагадала про Крим. Таким чином, вона підтримує Україну у боротьбі за свої території та припинення війни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як голосувати у фіналі "Євробачення-2024": інструкція для України та інших країн

У фіналі "Євробачення-2024" голосують всі жителі країн-учасниць цьогорічного конкурсу – як віддати голос за фаворита

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представника Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йоста Кляйна відсторонено від генеральної репетиції перед фіналом, де журі виставляли оцінки