Лайм

З нетерпінням чекає такої можливості: Роберт де Ніро може приїхати в Україну

"Коли нас підтримують такі люди, як ви, це надихає, дає енергію та сили"

Голлівудський актор Роберт де Ніро може відвідати Україну слідом за Анджеліною Джолі, яка побувала у Львові наприкінці квітня. Актора в Україну запросив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак.

Єрмак по відеозв'язку поговорив з Робертом Де Ніро і продюсеркою Джейн Розенталь. Саме вони є співзасновниками кінофестивалю "Трайбека", який виник як реакція на теракти 11 вересня 2001 року в США. Детальніше про це повідомляється на сайті ОП.

Фото: president.gov.ua

У розмові керівник Офісу Президента подякував де Ніро та Розенталь за підтримку України та позицію щодо війни, яку розв'язала країна-окупант РФ. "Коли нас підтримують такі люди, як ви, це надихає, дає енергію та сили", - сказав він. Єрмак додав, що зараз Україна бореться не лише за свою свободу, а й відстоює інтереси всього вільного демократичного світу.

Джейн Розенталь сказала, що дуже важко спостерігати за подіями, які відбуваються сьогодні у нашій країні. "Ми намагаємось зробити все можливе, аби допомогти українцям", – заявила продюсерка.

Розенталь також запропонувала показати відеозвернення Президента України Володимира Зеленського учасникам та гостям фестивалю "Трайбека", який відбудеться 8-19 червня. Андрій Єрмак підтримав цю ініціативу.

Актор Роберт Де Ніро Фото: Getty Images

Керівник Офісу Глави держави також запропонував Роберту Де Ніро та Джейн Розенталь розглянути можливість приєднатися до підтримки ініційованого Володимиром Зеленським проекту United24, який має об'єднати усіх охочих допомогти Україні.

Андрій Єрмак запросив Роберта де Ніро відвідати нашу країну, коли буде така можливість. Актор у відповідь сказав, що з нетерпінням чекає такої нагоди.

  • За приїздом Анджеліни Джолі в Україну, як з'ясувалося, теж стоїть Андрій Єрмак. Радниця з питань комунікацій голови Офісу президента Дар'я Зарівна заінтригувала користувачів мережі заявою, що історія з акторкою для нашої країни лише починається.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці