Лайм

Є її номер телефону: хто насправді стоїть за приїздом Анджеліни Джолі до України

"Можу впевнено сказати, що наша історія з Анджеліною тільки починається"

Американська акторка Анджеліна Джолі нещодавно приїжджала до України, де відвідала Львів та Борислав. Незважаючи на те, що знаменитість є послом доброї волі ООН у справах біженців, в Організації заявили, що її візит до України – це лише її ініціатива, ООН до цього не має ніякого відношення.

Згодом, з'ясувалося, хто має пряме відношення до приїзду Джолі в Україну у період війни. Радниця з питань комунікацій голови Офісу президента Дар'я Зарівна на своїй сторінці в Facebook розповіла, що зірку привіз голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Фото: facebook.com/zarivnaya

"Нарешті вже офіційно можу вам зізнатися, хто насправді стоїть за приїздом Анджеліни Джолі в Україну. І у кого таки є її телефонний номер. Для протокола: про "Львівські круасани" він не просив. Як кажуть на Галичині, так сі стало", - поділилася деталями Зарівна.

Радниця з питань комунікацій зазначила, що це вже далеко не перший зум Андрія Єрмака і Анджеліни Джолі. Вона також заінтригувала користувачів мережі заявою, що історія з Джолі для України лише починається.

Фото: facebook.com/zarivnaya

"Можу впевнено сказати, що наша історія з Анджеліною тільки починається. Скоро самі все побачите. P.S: Розумна, глибока, дуже смілива і сильна жінка. Вдячні за підтримку України", - резюмувала Дар'я.

Нагадаємо, Джолі відвідала Україну з важливою метою – допомогти українцям. Відомо, що ще у перші дні війни вона висловилася проти вторгнення РФ у незалежну Україну та закликала зупинити війну. Разом із колегами з ООН у справах біженців Анджеліна займається організацією допомоги українцям, які змушені були покинути свої домівки через російську агресію.

Фото: facebook.com/boryslavrada

"Як і багато хто з вас, я молюся за людей в Україні. Я і мої колеги з Управління Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців зосереджені на тому, щоб зробити все можливе для забезпечення захисту біженців у регіоні. Ми вже бачили повідомлення про жертв та людей, які почали залишати свої домівки у пошуках безпечних місць. Ще зарано говорити, що може статися, але значення цього моменту для народу України та для міжнародного правопорядку неможливо переоцінити", - написала зірка в перші дні війни в Україні.

Фото: instagram.com/angelinajolie

  • Анджеліна Джолі розповіла про зустріч із постраждалими від війни дітьми у Львові. Маленька дівчинка дала акторці уламок від російської ракети.
  • Перед від'їздом з України Джолі відвідала дитячий будинок. Члени її команди підписали документи щодо нерозголошення деталей цього візиту. Поїздка до дітей в останній день перебування в Україні не розголошувалась з міркувань безпеки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil