Лайм

Це ганьба для нього: Ірина Білик розлютилася на колишнього чоловіка через концерт у Москві

Співачка різко висловилася про вчинок Аслана Ахмадова

У 2021 році Ірина Білик розлучилася з Асланом Ахмадовим – російським режисером та фотографом, який також є батьком її 5-річного сина Табріза.

Співачка говорила, що після початку повномасштабного вторгнення Росії колишній чоловік підтримав Україну, писав у Instagram правду про те, що відбувається, і навіть виїхав на батьківщину в Азербайджан. Проте незабаром до мережі потрапила інформація, що Ахмадов повернувся до РФ і збирається провести у Москві концерт із піснями Анни Герман. Зараз у його Instagram немає жодної публікації про війну в Україні.

Фото: https://www.instagram.com/aslanahmadov/

Вчинок колишнього дуже обурив артистку. В інтерв'ю "Ранок з Україною" Ірина Білик поділилася емоціями щодо його поведінки.

"Ключове слово в цій ситуації - це колишній чоловік. Я з ним розійшлася півроку тому. У нас уже були різні погляди на життя. Коли почалася війна, він дуже мене підтримав, переживав за сина, як ми почуваємося. Але я не стежу за його життям... Він приїжджав до нас раз на рік, раз на два роки... Я завжди говорила, що мій син не мав підтримки від тата, і ми самі тут жили. І коли він виїхав із Баку до Москви, я зі ЗМІ дізналася, що він анонсує свій концерт. Там буквально 20 людей може прийти, але навіщо це було робити? Грошей цей концерт не принесе", - обурилася співачка.

"Якісь пісні Анни Герман зараз майже ніхто не слухає. І він просто таку тінь кинув на мене. Ми спілкуємося, у нас спільна дитина, синові потрібні тато і мама. Але це ганьба для нього, що він навіть нічого мені не сказав, не попередив. Я б йому сказала: "Не треба цього робити. Заробляй кошти якісь маленькі, займи їх, але не кидай таку тінь на мене та нашу сім'ю з маленьким сином", - заявила вона.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Концерт Аслана Ахмадова у Москві Ірина Білик вважає підставою. Також вона припустила, що він пішов на це через хворобу батька у Баку.

"У ці дні у нього дуже хворий батько, викликали священика, тато помирає. Може потрібні були гроші. Але це не такі великі гроші, можна було їх і зайняти в друга на якийсь час", - вважає вона.

Ірина Білик була одружена п'ять разів, і зараз дуже рада, що деякі її колишні проявили себе як справжні патріоти.

"Добре, що в мене було багато чоловіків. Мій коханий Дімочка Дікусар зараз у ЗСУ. Я йому пишу, але іноді немає зв'язку. Іноді він відповідає, а іноді, напевно, дуже складна ситуація, не можна писати. Я дуже пишаюся, що танцюрист, переможець багатьох конкурсів міжнародних, взяв зброю в руки і захищає всіх нас, і мене з моїми дітьми у тому числі, - сказала співачка. - З Дімою Коляденко ми майже щодня на зв'язку. Він виявився великим патріотом, записав пісні "Жити" і "Заплакана весна". Я пишаюся всіма, хто є патріотом, хто показує енергію перемоги".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil