Лайм

Даша Астаф'єва у новій фотосесії для Playboy показала мрію багатьох українців

Співачка, модель та волонтерка поділилася вигадливими кадрами

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва багато разів брала участь у зйомках для чоловічого глянцю, але цього разу вона знялася у дуже символічній фотосесії для українського Playboy.

Астаф'єва та головний редактор журналу Влад Іваненко поділилися кадрами з фотосесії, яка з'явиться на сторінках діджитал-версії видання 23 травня.

На фото Астаф'єва у спокусливому вбранні сидить у вуличному кафе та читає газету із заголовком: Putin Poisoned (Путін отруєний). Передовицю прикрашає фотографія російського президента із чорною жалобною стрічкою. Навколо Даші – офіціанти з шампанським, серед яких – сам Влад Іваненко.

Фото: https://www.instagram.com/da_astafieva/

"Так склалося, що майже у всіх нас зараз схожі мрії. Мої, наприклад, завжди збуваються", - написала Астаф'єва в Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/da_astafieva/

"Путін отруєний. Поки чекаємо на такі заголовки і онлайн арт-номер Playboy, який виходить у понеділок", - анонсував Іваненко.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Влад Іваненко (@vladmegavlad)

Під час війни український Playboy змінив свою специфіку. У квітні журнал випустив спецпроект про війну. На обкладинці були розбомблені будинки, евакуація населення з Ірпеня та розстріляний пам'ятник Тарасу Шевченку у Бородянці. Кошти від продажу електронної версії журналу пішли на гуманітарну допомогу, оснащення лікарень та придбання машин швидкої допомоги.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Playboy Ukraine (@playboyukraineofficial)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ