Лайм

Скидалися на похорон: Юрій Ткач зі сльозами на очах розповів про загиблих на війні друзів

Гуморист не зміг стримати емоцій

Юрій Ткач, який займається волонтерством та захищає рідну землю від російських окупантів, втратив на війні своїх друзів. Вони разом із українським коміком стояли на сторожі спокою Києва, але загинули від ворожих куль.

Про трагедію актор "Кварталу 95" розповів Славі Дьоміну у свіжому випуску програми "Слава+". Через ком в горлі та сльози, Ткач не зміг поділитися подробицями, лише сказав, що це двоє хлопців.

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

"На тій території, де у нас була самооборона, де ми організовувалися, зараз приїхали вже два хлопці, ми скидалися на похорон. Завтра буде похорон", - розповів він під час запису інтерв'ю.

Юрій Ткач вступив до лав територіальної оборони Києва на другий день війни. Він не став цього афішувати, що призвело до хейту у соціальних мережах. Комік розповідав, що під постами йому стали писати гидоти та називати зрадником, а також поширювати чутки в мережі, що він та ще кілька артистів бігли з України.

Сім'я гумориста спочатку перебувала з ним у столиці, а коли місто почали сильно бомбардувати, актор вивіз дружину та доньку на західну Україну, звідки вони перебралися до Болгарії. Через два місяці розлуки Ткач побачився з рідними, і ця зустріч зворушила його шанувальників до сліз.

  • Раніше Юрій Ткач розповів про інцидент, після якого його сім'я виїхала з України. Це стало останньою краплею.
  • Юрій Ткач разом з Пономарьовим та іншими артистами записали пісню "Україна переможе". Композиція точно підніме настрій та бойовий дух.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа