Лайм

Не дав традиції перерватись: іменинниця Маша Єфросиніна показала, як зворушливо її привітав син

Телеведучу зворушив вчинок хлопчика

25 травня українська телеведуча Маша Єфросиніна святкує 43-річчя. Знаменитість вперше проводить день народження далеко від чоловіка - пара змушена жити в розлуці через війну. Щороку Тимур Хромаєв дарує коханій квіти, але сьогодні, коли подружжя за тисячі кілометрів одне від одного, цю традицію продовжив їхній син.

Іменинниця показала в Instagram-історіях, як 7-річний Олександр заходить вранці в кімнату і вручає їй гарний букет троянд. "Моє сонечко рідне, це мені?", - каже на відео Маша. "Так", - тихенько відповідає Олександр. "Дякую тобі, мій маленький. Це мій перший букет у день народження і він від тебе", - сказала Єфросініна. "Я заплатив за свої гроші", – додав хлопчик.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Телеведучу зворушив вчинок сина, і вона поділилася емоціями зі своїми дописувачами.

"Двадцять років мій день народження починається з квітів чоловіка! Але сьогодні, коли ми за тисячі кілометрів один від одного, наш син не дав цій традиції перерватися!", - поділилася знаменитість.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Маша Єфросиніна з дочкою Наною та сином Сашком знаходяться за кордоном, де вона продовжує збирати кошти для України. Тимур Хромаєв залишився у Києві, але щодня спілкується із сім'єю за допомогою відеозв'язку.

Телеведуча з дітьми виїхала з України через 4,5 тижня після російського вторгнення. Вона довго не погоджувалася на переїзд, адже сподівалася, що весь цей жах ось-ось закінчиться. Проте з кожним днем емоційний стан дітей ставав гіршим, вони втомилися ховатися в бомбосховищі, а однієї ночі Єфросиніна почула фразу від 7-річного сина, яка була для неї вирішальною.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Однієї ночі нам довелося з Тимуром Сашка фізично стягувати з ліжка, він не хотів нікуди йти, він кричав. Я взяла його під пахви і просто тягла по підлозі, по килиму, він чіплявся ногами і говорив: "Я нікуди не піду, нехай бомба прилетить прямо у вікно. Я не можу, я хочу спати". І кричав так і вигинався, що Тимур мені сказав: "Маша, ми втратимо наших дітей, це неможливо. Треба їх рятувати". І я виїхала", – розповідала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа