Лайм

Регіна Тодоренко покинула РФ: куди виїхала українська телеведуча

Для подорожі зірка "Орла та Решки" вибрала екзотичне місце

Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка вже довгий час живе та будує кар'єру в Росії, раптово покинула країну. Одеситка, яка продовжує мовчати про війну в Україні, вирушила на Балі, щоб там "усамітнитися, змінити обстановку, поставити на паузу все, що лякає".

Подробицями своєї поїздки Тодоренко ділиться в особистому блозі в Instagram. Швидше за все, Регіна залишила РФ без чоловіка та сина, адже їх вона не показує у своїх stories.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

"За час подорожі розумієш, що зйомки за кордоном – не лише робота, а й можливість втекти, усамітнитися, змінити обстановку, поставити на паузу все, що лякає. Дати собі час та слухати свої думки", - зазначила одеситка у соцмережах.

Також Регіна опублікувала кадр, на якому відображена в момент катання на сап-дошці. "Іноді для втечі я вибирала велику хвилю. Більше екстриму відволікає від проблем, але не вирішує їх", - підписала вона фото.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Крім того, зірка "Орла та Решки" позувала на одному зі знімків з кенгуру і зазначила, що іноді тварини влаштовують їй "супертерапію".

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Оскільки телеведуча знаходиться на останніх місяцях вагітності, вона вирішила провести серед своїх підписників опитування щодо того, чи підходить острів Балі для народження малюка. Тож не виключено, що друга дитина Тодоренко з'явиться на світ саме у цьому екзотичному місці.

Нагадаємо, раніше Регіна пояснила, що не говорить про "політичну ситуацію", тому що в її сім'ї накладено вето на політичні теми. Як з'ясувалося, зі своїм чоловіком російськиим співаком Владом Топаловим вона не говорить про це, щоб не зруйнувати їхній шлюб.

Регіна Тодоренко з чоловіком Владом Топаловим Фото: instagram.com/reginatodorenko

"Чи варто взагалі говорити в сім'ї свою політичну позицію, обговорювати її? Бо в нас із Владом зараз... ми зрозуміли, що нам важко прийти до консенсусу, ми з ним у різних становищах абсолютно. І позиції в нас не в усьому збігаються. Ми наклали вето на будь-які політичні розмови, тому що це руйнує нашу сім'ю, а ми дуже хочемо згуртуватися, ми дуже хочемо бути разом і надалі, та кохати одне одного як в обітниці - в радості, в хворобі, і в бідності, і в кризі, і в усьому іншому", - виправдала своє мовчання українка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита