Лайм

Ні, це не декорації: Ектор Хіменес-Браво показав наслідки звірств окупантів у Бородянці

"Це безпідставний геноцид у 2022 році"

Ектор Хіменес-Браво відвідав багатостраждальні міста на Київщині, і на власні очі побачити жахи війни. Насамперед шеф-кухар поїхав до Ірпеня, де знаходиться його будинок, а потім з'їздив до Бучі та Бородянки. Кулінар зізнається, що не може відійти від побаченого вже другий день.

Ектор зробив кілька фотографій на тлі знищених окупантами багатоповерхівок та опублікував їх в Instagram. На першому знімку можна побачити зруйнований будинок, в якому до приходу "руського міра" жили мирні люди.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

"Я побачив чотири будинки, які зруйновані на половину. Буквально обрушено половину панельного будинку через одну ракету... це десятки квартир, сімей, дітей, мам. Страшно уявити, скільки жертв. І це лише одна Бородянка. А скільки таких міст в Україні", - написав суддя шоу "МастерШеф".

Серед підписників Ектора виявилися люди, які жили у цьому будинку, виховували дітей, будували плани на майбутнє. Також щемливими історіями у коментарях ділилися й інші українці, які втратили житло.

"Це будинок, в якому я жила. Ми там у підвалі були якраз, коли три бомби скинули на цей будинок, але Слава Богу залишилися живими", - написала користувачка.

"Мій будинок, через обстріли, згорів вщент. Я жила в ньому з дитинства, потім ростила сина, кожен міліметр мого будинку був наповнений любов'ю та сімейними спогадами. Так само у всіх квартирах нашої багатоповерхівки. Але ці тварюки вирішили позбавити нас усього. І тепер десятки сімей не мають нічого, тільки спогади", - написала інша.

Друге фото кулінар зробив чорно-білим. Він зазначив, що ці події українці не вибачать ще кілька поколінь. Ектор додав, що на знімку не декорації з фільму та не наслідки побутової пожежі, а безпідставний геноцид у 2022 році.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

"Ні, це не ураган. Ні, це не вибух від газу. Ні, це не друга світова війна. Ні, це не фотошоп. Ні, це не зйомки Голлівуду. Ні, це не зйомки фільму жахів. Ні, це не декорації на студії Довженка. У це не хочеться вірити. За це хочеться вбивати і помститися. Через це загинули десятки тисяч людей у 21 столітті", - написав Хіменес-Браво.

"Ми читали про це у книгах. Ми проходили це на уроках історії. Нам розповідали про це бабусі та дідусі. Що це? Це війна, яку почала вбивця – росія. За спиною у мене мирний будинок у Бородянці. Я не можу відійти від побаченого вже другий день. Будинок, де жили люди. Це події, які українці не пробачать кілька поколінь (якщо не більше). Це безпідставний геноцид у 2022 році. Це жахливо", - додав він.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ці речі травмують: Наталія Могилевська розповіла, чого не допускає у вихованні доньок

Українська співачка Наталія Могилевська зізналася, що ніколи не б'є та не кричить на своїх доньок, яких удочерила під час війни

Ксенія Мішина, яка веде шоу "Я люблю Україну", нарвалася на критику через російськомовне інтрев'ю

Ксенія Мішина записала подкаст російською мовою - акторку розкритикували у мережі - як відреагували юзери

Олена Зеленська у костюмі трендового відтінку зустрілася з мером Парижа: фото

Перша леді України Олена Зеленська зустрілася у Києві з мером Парижа Анн Ідальго