Лайм

Я маю почати з нуля: Барських прокоментував відмову від російської мови у своїй творчості

"Вся ця ситуація повністю мене переключила"

Український виконавець Макс Барських, який у березні вступив до лав ЗСУ, прийняв важливе для себе рішення. Він заявив, що більше не писатиме пісні російською мовою.

"Так, я повинен почати з нуля, я думаю. Але я вдячний за цей досвід у моєму житті. Я завжди писав пісні російською мовою, деякі українською, але у мене завжди були демоверсії англійських треків. Я і раніше випускав кілька англійських. Але ви знаєте, оскільки це не моя рідна мова, мені спочатку довелося вивчити мову як слід, а потім перекласти все, щоб передати правильне значення, яке не звучить просто", - сказав співак в інтерв'ю німецькому журналу KALTBLUT.

Фото: instagram.com/max_barskih

Барських зазначив, що готовий почати у своєму житті новий етап: "Якщо чесно, я завжди мріяв про європейську та американську індустрію. Прямо зараз я намагаюся допомогти українцям своєю музикою і сподіваюся допомогти їм усіма можливими способами впоратися з їхніми емоціями. При цьому я написав Don 't fuck with Ukraine, коли вступив до ЗСУ, щоб показати, наскільки у нас хоробри солдати".

У перші дні вторгнення РФ в незалежну Україну Барських намагався закликати своїх численних російських шанувальників виходити на протести, і реакція росіян його розчарувала.

був вражений. Так багато людей, здається, підтримують цю війну. Я отримав так багато коментарів про те, що "Україна належить Росії", "почекай три дні, і ми будемо разом", і так багато з них говорили про те, що Україна не повинна існувати і що в нас немає історії... Було так багато повідомлень, повних ненависті від фанатів, що колись любили мене, в яких говорилося, як сильно вони мене ненавидять і бажають смерті мені і кожному українцю... Я вважаю себе щирою, доброю людиною. Мене важко зробити агресивним або злим. Але вся ця ситуація повністю мене переключила. Я заборонив свою музику у всіх телешоу та радіоканалах і розірвав усі контракти. І я точно знав, що більше не хочу приїжджати до цієї країни", - зізнався артист.

Фото: instagram.com/max_barskih

Співак зазначив, що в українців та росіян зовсім різна мораль. Поки народ України відстоює свої права та бореться за свободу, росіяни продовжують сліпо вірити брехливій пропаганді та слідувати за своїм диктатором.

"Ця війна показує, наскільки ми різні. У нас зовсім інша мораль. Українці виборюють свободу, тому що ми вільні люди. У Росії люди йдуть за своїм лідером, хоча цьому лідеру на них наплювати", - резюмував Барських.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil