Лайм

Наш будинок цілим не залишився: Наталія Мосейчук розповіла про зруйноване окупантами житло під Києвом

Журналістка поділилася подробицями

Українська телеведуча Наталія Мосейчук розповіла про власний будинок у передмісті Києва, який був отримав значні пошкодження через вторгення російських військ на територію України. Там, де вона проживає, проходили танкові бої у березні. Житло розташоване між Бучею та Ірпенем.

"Наш будинок цілим не залишився. У нашому селі є кілька розбомблених будинків, там були танкові бої. Ми, в порівнянні з іншими, ще обійшлися невеликими втратами. Вибиті всі вікна, пошкоджений дах, немає рослин, все стесано снарядами, розбиті паркани. Але вікна вставляються, дах ремонтується ... потроху відбудовуємо. Вікна вже поставили", - сказала Мосейчук в інтерв'ю виданню "КП в Україні".

Фото: instagram.com/moseichuk.official

Також ведуча поділилася, які емоції переживала у перші дні війни в країні. Вона зізналася, що у той період треба було бути дуже сильною і фактично "жити двома обличчями":

"Дуже важко було на початку, тому що ти маєш триматися і показувати, що все добре. Дитині сказала: "Синочок, ти ж так хотів кудись помандрувати, от у нас є нагода помандрувати". Ми виїжджали на кілька тижнів до іншого регіону, бо живемо якраз поряд з Бучею та Ірпенем. Треба було бути дуже сильною і фактично жити двома обличчями. Одне – перед дитиною, а друге – коли вже виключається світло і тобі хочеться аж в зуби щось взяти, щоб не скришилися від стискання. Хотілося кричати на весь голос".

Наталія Мосейчук з чоловіком та синамиФото: instagram.com/moseichuk.official

Наталія розповіла, що про те, щоб виїхати кудись за кордон, вона навіть не думала. Проте її молодший син, 10-річний Матвій, на деякий час поїхав разом із бабусею до іншої країни, але згодом повернувся до батьків.

"Звичайно, поїхати з країни не було такої думки. Але для сина організували можливість, і Матвій з'їздив на два тижні до іншої країни з бабусею. За два тижні Матвій сказав: "Заберіть мене, я буду з вами спускатися в бомбосховище, буду сидіти, буду швиденько вдягатися навіть вночі, так, як ти мамо просиш, але тільки заберіть мене". І ми забрали свою дитину, він з нами. До цього ми ніколи дитину від себе не відривали. Він не був так часто з бабусею. У нас бабуся завжди була як свято. А коли він відірвався від нас, ми почули, що йому геть кепсько. І психологічно це важливо для нього - бути з нами", - додала телеведуча.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2024: найкращі образи зірок

В якому вбранні зірки з'явилися на килимовій доріжці Інституту костюма Met Gala 2024

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео