Лайм

У моєму будинку людину вбило ракетою: Лідія Таран розповіла, чому не поспішає повертатися до Києва

Телеведуча з дитиною знайшли прихисток у Франції

Українська телеведуча Лідія Таран разом із дочкою втекла від війни до Франції. Незважаючи на те, що сьогодні багато знаменитостей вже повертаються до Києва і приступають до роботи, ведуча новин приїжджати в України поки не поспішає.

В ефірі Національного марафону Лідія зізналася, що їй страшно повертатися до столиці, адже в її будинок прилетіла російська ракета та вбила людину. Таран не готова ризикувати безпекою 15-річної Василини.

Фото: instagram.com/lidiyataran

"У моєму будинку вбило людину ракетою. Мені небезпечно в моєму будинку. Я не буду поки намагатися повернутися туди. Я поки не бачу свою дитину і себе в ньому. Головне – це безпека", - сказала вона.

До того ж, дочка ведучої тільки адаптувалася до навчання у місцевому коледжі.

"Тут дітей в школи дуже легко беруть, але треба певний час, щоб вона освоїлася. І от Василина адаптувалась... Тут навчання триває до кінця червня", – розповіла телеведуча.

Лідія Таран народила Василину у 2007 році від Андрія Доманського, з яким жила у цивільному шлюбі до 2010 року. Зараз телеведучий одружений із Мариною Доманською, з якою виховує двох спільних дочок.

Фото: instagram.com/lidiyataran

  • Українська телеведуча Катя Осадча повернулася до Києва і показала зворушливе фото із чоловіком Юрієм Горбуновим. Зіркова пара була в розлуці майже три місяці.
  • Ілона Гвоздьова повернулася в Україну з Італії, куди бігла з дітьми від війни, яку в нашій країні розв'язала Росія. Хореограф не бачилася з чоловіком два місяці і нарешті сім'я возз'єдналася.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші