Лайм

Як можна бути такими схожими: дружина Віктора Павлика показала фото сина з татом та бабусею

Сім'я співака приїхала до будинку його дитинства

Дружина Віктора Павлика із маленьким сином повернулася з Ізраїлю в Україну. Після повернення до рідної країни Катерина Репяхова з сім'єю відвідала бабусю Мишка та показала фото, на якому вони неймовірно схожі.

Мама народного артиста мешкає у Теребовлі, Тернопільській області. Дружина співака зняла на відео теплу зустріч бабусі з онуком та показала дописувачам в "сторіз". На першому кадрі 81-річна Олександра бере на руки 11-місячного Мішу та притискає його до себе. Малюк у цей час усміхається. Бабуся зауважила, що з моменту їхньої першої зустрічі хлопчик дуже підріс. "Який ти важкий", - каже вона.

Фото: instagram.com/repyahovakate

На наступному кадрі Репяхова відзначила неймовірну схожість Павликів. Те, що хлопчик росте копією тата-артиста, який зі своєю мамою "одне обличчя", видно неозброєним оком вже давно, а тепер можна помітити схожість Мишка з бабусею. "Як можна бути такими схожими", – підписала знімок Катерина.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Дружина Віктора Павлика з дитиною два місяці була у сестри в Ізраїлі, куди бігла від війни. Співак увесь цей час був в Україні та підтримував наших бійців своєю творчістю. І ось, нарешті, через довгий час сім'я возз'єдналася. Довгоочікувана зустріч відбулася в Німеччині, де артист мав концерт.

Повертатися до Києва дружина співака поки не планує. Дівчина вирішила тимчасово прожити на західній Україні. Цього місяця Мишкові виповниться рік і молода мама планує відсвяткувати перший день народження сина в Івано-Франківську.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"