Лайм

Творці мультфільму "Мавка. Лісова пісня" показали яскравий уривок із саундтреком від гурту "ДахаБраха"

Прем'єра картини запланована на грудень

Українська анімаційна студія Animagrad показала епізод з майбутнього мультфільму "Мавка. Лісова пісня". В ролику звучить саундтрек-веснянка у виконанні гурту "ДахаБраха".

Уперше глядачі побачать Мавку в автентичному українському вбранні. Творці проекту присвячують ролик незламному духу українців, які вже четвертий місяць протистоять російській агресії.

У відео показується сцена на ярмарку, де Мавка, Лукаш та інші герої зустрічають весну обрядовими співами й танцями. Усіх чотирьох учасників музичного колективу "ДахаБраха" - Марка, Ніну, Ірину й Олену - можна побачити в ролі сільських музикантів.

"У "Мавці" глядачі побачать нас анімаційних, почують наші саундтреки, навіть потраплять на наш виступ. Ми станемо частиною сюжету - сільськими музиками, друзями Лукаша, які підтримують його на шляху до мрії дарувати людям прекрасну музику. Грати й озвучувати самих себе - незвичний і дуже крутий досвід. Дякуємо творчій команді фільму за цю неймовірну можливість", - поділився подробицями музикант "ДахаБраха" Марко Галаневич.

Український гурт "ДахаБраха"Фото: dakhabrakha.com.ua

Ідея викласти епізод мультфільму з обрядовими танцями та співом веснянок з’явилася у студії Animagrad ще до того, яка РФ вторглася в незалежну Україну. Ця робота мала бути символом приходу весни, яку наші пращури зустрічали за особливими традиціями. Однак через війну в нашій країні презентацію ролика було перенесено.

Фото: instagram.com/mavka.movie

Мультфільм "Мавка. Лісова пісня" створено за мотивами драми-феєрії Лесі Українки "Лісова пісня", народних міфів і традицій. Про виробництво проекту оголосили ще у вересні 2015 року, дату релізу кілька разів переносили. Наразі прем’єра картини запланована на кінець цього року - 29 грудня. Озвучували персонажів відомі українські артисти: Артем Пивоваров, Олена Кравець, Юлія Саніна (The Hardkiss), Михайло Хома (DZIDZIO) та інші.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля

Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006"

Тіна Кароль зізналася, як її підставили під час участі у Євробаченні-2006 - співачка мала виплачувати величезний кредит