Лайм

Свою чашу вже випив: Антін Мухарський висловився про стосунки з колишньою дружиною Сніжаною Єгоровою

У екс-подружжя, які були разом 9 років, троє спільних дітей

Антін Мухарський (Орест Лютий) розповів, у яких наразі стосунках зі своєю скандальною екс-дружиною Сніжаною Єгоровою. Колишня телеведуча в Україні стала персоною нон грата через підтримку Путіна і зараз із трьома дітьми від Мухарського живе в Туреччині.

"У нас із колишньою дружиною зараз прекрасні стосунки - ми не спілкуємося, і це краще, - сказав він в інтерв'ю "Зірковому шляху". - Я взагалі блокую всі канали, бо не хочу. Я свою чашу цього вже випив. Нехай тепер п'є" її дочка, інші люди, які в ці скандали втручаються. Я навіть не дуже хочу це коментувати".

Антін Мухарський Фото: facebook.com/AntinMykharskyi

Мухарський також розповів, чи спілкується зі Стасею Ровінською, старшою донькою Єгорової від першого шлюбу. Дівчина припинила спілкування з матір'ю через її зрадницьку позицію.

"Ми не підтримуємо зв'язок із нею, - сказав Антін. - Це споріднені стосунки сім'ї Ровінських-Єгорових. Я в них не втручаюся. Все, що я хотів, сказав давно".

Сама ж Ровінська розповідала, що Мухарський неодноразово брехав про стосунки з її матір'ю, зокрема й про алкоголізм Єгорової.

"Можу погодитись, що їй не варто вживати алкоголь, тому що у неї і так характер дуже поганий, а коли випиває, це загострюється. Але назвати її алкоголічкою я не можу. Коментувати слова Антіна Мухарського не хочу, бо в мене з ним були ситуації, коли я йому пишу: "Навіщо ти брешеш?" А він мені: "Це війна, дєтка, нічого особистого". Тому вони одне одного варті", - розповідала раніше Стася.

Сніжана Єгорова Фото: instagram.com/snezha_egorova

Сніжана Єгорова та Антін Мухарський були у шлюбі 9 років. За цей період екс-ведуча народила трьох дітей: сина Андрія (2006), доньку Аріну (2010) та сина Івана (2012). У лютому 2015 року Мухарський оголосив про розлучення з Єгоровою, за яким між колишнім подружжям була низка публічних скандалів і взаємних звинувачень.

  • Дочка Сніжани Єгорової розповіла про наслідки, з якими зіткнулася через скандальну матір. Ситуацію Стася прокоментувала зі сльозами на очах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію