Лайм

Тут і суд доречний: дочка Сніжани Єгорової розповіла про поведінку колишньої ведучої під час війни

Стася Ровінська не хоче мати з матір'ю нічого спільного

Колишня телеведуча Сніжана Єгорова в Україні стала персоною нон грата через підтримку Володимира Путіна, якого називала "героєм нашого часу". Єгорова живе в Туреччині, і коли через зрадницьку позицію у неї виникли проблеми в українському консульстві, вона спробувала виправдатися.

Каяття екс-ведучої виявилося фейковим. Дочка Єгорової Стася Ровінська розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк, як насправді мати поводилася протягом трьох місяців війни.

Фото: instagram.com/snezha_egorova

"Вона не вибачалася. Вона написала, що її сторінку зламали і вона б такого ніколи в житті не сказала. І вона створила Telegram-канал, де продовжує писати жахливі речі", - каже Ровінська.

Після того, як Бучу звільнили від окупантів, світові відкрилася жахлива правда про геноцид мирних українців. У своєму каналі Єгорова написала, що військові злочини російської армії "інсценували" ЗСУ.

Такі висловлювання стали останньою краплею у чаші терпіння Ровінської. Анастасія зателефонувала матері через свого молодшого брата та почула страшні речі.

"Не буду переказувати розмову, вона була дуже короткою. Я просто кричала, а вона робила вигляд, що не розуміє, що відбувається." А що з тобою? Чого ти психуєш? Ти жива? З тобою все гаразд? Ну і все". Я була повністю спустошена, але після цього у мене немає взагалі жодних ілюзій, - каже Стася. - Ми ніколи не були суперблизькими. Ми перестали спілкуватися ще до всіх цих висловлювань, це особисто наші стосунки такі були. Коли вона до цього робила якісь висловлювання, я мовчала, не хотілося коментувати дурниці, але коли вона почала щодо війни висловлюватися, підтримувати політику Путіна, казати, що в Україні фашисти, нацисти... Я знаю цю людину, вона неадекватна, але ніколи не була настільки".

Фото: https://www.facebook.com/stacy.egorova

Стася Ровінська припустила, що матері платять гроші за те, щоб вона нахабно брехала про те, що відбувається в Україні. Навіть коли її донька та онуки сиділи у Києві в бомбосховищі, Єгоровій було все одно.

"Коли ми були в підвалі, син плакав, спав на підлозі. Я їй надіслала відео і сказала: "Що ти кажеш, що по об'єктах військових стріляють? Скрізь стріляють". Вона відповіла щось на кшталт: "Я всіх попереджала, що буде війна, ви мені не повірили. Що тепер? Сидіть". Мені стало так фізично погано. Якби це була чужа людина хвора на голову, я б не звертала уваги. А так я знаю цю людину, і мені стало реально погано, - зізнається Анастасія. - Людина все робить публічно заради піару. Вона готова робити будь-що, щоб про неї говорили. Їй не важливо, що буде з сім'єю, аби про неї говорили. Манія величі, напевно".

За словами Ровінської, Єгорова завжди була "не дуже гарною матір'ю", і тепер вона не хоче мати з нею нічого спільного.

"Після останніх подій не хочу про неї говорити, не хочу, щоб вона знала, що зі мною, що з моїми дітьми. Жодних контактів, жодного спілкування. Якось мій син написав їй: "Бабусю, це правда, що ти любиш Путіна ?" Вона йому записала голосове повідомлення: "Еван, що ти говориш таке, я тебе люблю, твою маму. Просто мама дуже багато дивиться телевізор". Я після цього заблокувала номер, щоб вона не промивала мізки дитині", - розповіла Стася.

За словами Ровінської, зараз мати з молодшими дітьми від Антіна Мухарського – 15-річним Андрієм, 12-річною Аріною та 10-річною Іванною – перебуває в Туреччині, де отримала політичний притулок.

"Вона зібрала коментарі "рашистка, не повертайся в Україну" і надала як докази, що її переслідують в Україні, - розповіла донька екс-ведучої. - Вона повернутися не зможе і напевно не планує. [Для таких, як вона] тут і суд доречний і багато чого ще. Але для неї суд - зайвий привід попіаритися. Я на 100% упевнена, що для неї найгірше - якщо про неї забудуть, перестануть говорити".

Також Стася Ровінська спростувала слова колишнього чоловіка Єгорової Антіна Мухарського про те, що поведінка Сніжани змінилася через алкоголізм.

"Можу погодитись, що їй не варто вживати алкоголь, тому що у неї і так характер дуже поганий, а коли випиває, це загострюється. Але назвати її алкоголічкою я не можу. Коментувати слова Антіна Мухарського не хочу, бо в мене з ним були ситуації, коли я йому пишу: "Навіщо ти брешеш?" А він мені: "Це війна, дєтка, нічого особистого". Тому вони одне одного варті", - підсумувала вона.

На примирення з матір'ю після війни Стася не розраховує, бо не вірить у її слова.

"Вона може сьогодні зателефонувати, вибачитися, а через два дні якусь гидоту мені написати, ніби це взагалі дві різні людини. Можливо їй треба пройти якийсь курс у психотерапевта, щоб вона зробила якусь переоцінку цінностей", - каже Ровінська.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували