Лайм

Джонні Депп виграв справу проти колишньої дружини Ембер Герд – акторку визнали винною

Підсумкова сума, яку Герд має виплатити Деппу, становить 10,35 мільйона доларів

30 травня 2022 року американський актор Джонні Депп виграв суд у колишньої дружини Ембер Герд. Присяжні ухвалили рішення про виплату актору 10 млн доларів компенсації та 5 млн доларів штрафу за рахунок Герд.

Натомість Герд присудили компенсацію в розмірі 2 млн доларів. Присяжні дійшли висновку, що один з адвокатів Деппа оперував неправдивою інформацією про Ембер, через що актор має виплатити їй вказану суму. Про це пише видання The New York Times.

Фото: Getty Images

Присяжні постановили, що колишня Деппа здійснила наклеп на актора, коли назвала його "публічною фігурою, яка уособлює домашнє насильство". Суддя обмежив суму компенсації, яку визначили присяжні, відповідно до законодавчих обмежень. Тепер підсумкова сума, яку Герд має виплатити Деппу, становить 10,35 мільйона доларів.

"Найбільше я розчарована тим, що цей вирок означатиме для інших жінок. Це повна невдача, яка повертає нас назад у часи коли жінку, яка виступила з заявою, можна було публічно принизити. Це також нівелює ідею про те, що до насильства проти жінок слід ставитися серйозно", - висловилася про ситуацію Герд у соцмережах.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, Депп подав до суду на Герд через статтю 2018 року у The Washington Post. У матеріалі акторка звинуватила колишнього чоловіка у домашньому насильстві. Джонні у відповідь заявив про те, що ця інформація не є правдивою та висунув вимогу виплатити йому 50 мільйонів доларів моральної компенсації. Під час судових слухань Депп говорив, що саме Герд застосовувала до нього фізичну силу. У відповідь жінка подала позов на актора на 100 мільйонів доларів.

Херд та Депп одружилися у 2015 році, але вже через рік акторка подала на розлучення, звинувативши зіркового чоловіка у домашньому насильстві. Ембер стверджувала, що Джонні неодноразово бив її, душив та виривав волосся. Актор, у свою чергу, звинувачував колишню дружину в брехні та фальшуванні побоїв. Гучний конфлікт голлівудської пари тривав кілька років і призвів до кількох судових розглядів.

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину