Лайм

Закоханість була в момент: екс-"Холостяк" Іраклі Макацарія розповів про знайомство з молодою обраницею

Пара разом майже два роки

37-річний бізнесмен та кінопродюсер Іраклі Макацарія перебуває у стосунках із 20-річною студенткою медичного університету Лізою Чічуа. Харизматичний грузин шукав кохання в Україні на шоу "Холостяк", але зустрів його у себе на батьківщині. У квітні чоловік зізнався, що зробив пропозицію молодій обраниці, а тепер розповів історію їхнього знайомства.

Іраклі зізнається, що часто згадує свої давні інтерв'ю, в яких говорив, що не вірить у кохання з першого погляду, але зараз він суперечить тим словам, які вимовляв кілька років тому. "У мене справді була закоханість у момент, у секунду, коли я її побачив, - розповів він у новому проекті каналу СТБ "Як ти?" - Я детально пам'ятаю, це було 22 серпня 2020 року в Батумі".

Фото: instagram.com/maqatsa

Макацарія розповів, що того дня він випадково потрапив на концерт грузинського гурту. Біля входу в зал було дуже багато людей, і серед натовпу він вперше побачив "сяюче обличчя".

"Я знав про неї від дружини мого друга. Вона мені просто у Фейсбуці показала одне відео, як Ліза співає зі своєю мамою. На вигляд я її знав. Вона мені здалеку дуже сподобалася, імпонувала, але в той день ми з нею не спілкувалися. Вона була на концерті зі своєю сім'єю, там була і мама, і брат, і сестра, і бабуся... Я, звичайно ж, не підійшов, спостерігав здалеку", - розповів екс-Холостяк Григорію Решетнику.

Як тільки Іраклі вийшов з концерту, він увесь час думав про дівчину, вона не виходила з його голови. І тоді він вирішив їй написати, хоч йому не звично було робити це першим. Спочатку спілкування було в листуванні, а через стислий термін вони зустрілися. Ліза дуже любить чурчхелу і Макацарія вирішив першу зустріч розпочати із солодощів.

Фото: instagram.com/maqatsa

"Я якраз їхав до Кахетії на зйомку своєї передачі, а Кахетія славиться тим, що у них дуже смачні чурчхели. Я вирішив закупитися, - поділився він. - Бажання моє з нею зустрітися було саме таким, що я хотів передати їй ці солодощі та особисто познайомитися".

З того часу пара більше не розлучається, і цього року планує зіграти весілля, яке, за словами Іраклі, буде масштабним.

"Я зустрів ту дівчину, яка робить мене щасливим. Яка зароджує величезне бажання робити їй приємне, дивувати, робити сюрпризи і просто козати так, як ніхто у світі не може кохати", - підсумував бізнесмен.

  • Раніше Іраклі Макацарія розповів, як допомагає українцям, які постраждали від російської агресії. Екс-Холостяк відкрив у Грузії благодійний фонд на підтримку України.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску