Лайм

Не знали, чи побачимось знову: Катя Осадча зворушливо привітала батька з днем народження

Знаменитість зізналася, що тато є для неї прикладом у всьому

Українська телеведуча Катерина Осадча публічно привітала свого батька Олександра з днем народження, який він святкував 5 червня. У соцмережах зірка опублікувала спільні знімки із рідною людиною та написала для тата найтепліші слова.

У Instagram Осадча побажала батькові здоров'я, а також зберегти ту любов до життя і всього, що він робить. Крім того, знаменитість розповіла, що у перші дні вторгнення РФ в Україну вона з дітьми поїхала на захід, у той час як батьки залишилися у передмісті Києва.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Тато, з Днем народження! Я бажаю тобі здоров’я, зберігати цю неймовірну любов до життя і всього, що ти робиш! В лютому, коли ми вирушали з дітьми від батьків на захід України, прощалися і не знали, чи побачимося знову, ніхто це не говорив вголос, але всі розуміли… Батьки залишилися у передмісті Києва і разом з котом пережили всі найстрашніші ночі і дні неподалік Василькова. Нескореність духу, захист свого і впевненість, що ти на своїй землі і немає тут місця "русскому миру". Тато, ти мій приклад в усьому, люблю тебе! З Днем народження! Перемога скоро і вороги нам більше не будуть псувати наше життя", - написала телеведуча.

Фото: instagram.com/kosadcha

Приєднався до привітань і чоловік Осадчої Юрій Горбунов. "Многая літа, Олександр Володимирович! Все буде Україна!" – написав він у коментарях під фото.

Фото: instagram.com/kosadcha

Шанувальники зірки також залишили багато приємних слів для Олександра Осадчого. Вони побажали чоловіку довгих років життя та мирного неба над головою.

"Як схожі! Здоров'я та мирного сонячного неба вашій сім'ї та всій Україні", "Так ось на кого схожа донька! Вітаємо!", "Молодчинка, Катруся! Навiть зовнi схожi! Нехай щастить всiй вашiй родинi!", "От в кого ви така висока. Здоров'я татові, щирі вітання!!!", "Здоров’я та многії літа Вашому татові !!! Перемоги всім нам", "Божої опіки вашому батьку, багато років життя!!!", "Вітаю Вас з днем народження! Міцного здоров'я бажаю! Мирного неба! Донечка - копія тата!" – висловилися користувачі мережі.

Фото: instagram.com/kosadcha

Олександр Осадчий – генеральний директор ДП ВО "Київприлад". Його дружина, мати Каті Осадчої Ганна Осадча – домогосподарка. За фахом вона бібліотекарка. Окрім доньки, в Олександра і Ганни Осадчих є молодший син Володимир. Він працює тренером із вейксерфінгу і живе за кордоном.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil